View Single Post
stare 27.08.2015, 16:11   #291
ddo bwayo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia VI

Jestem na komputerze więc teraz o wiele łatwiej mi jest wszystko przeglądnąć i zastanawia mnie jedna rzecz, czemu Ciastek tak przyczepił się Bjork podczas gdy 3 osoby mają mniej postów od niej. Możesz to wytłumaczyć jakoś sensownie?
Druga sprawa, Meryam dobrze zauważyła, że to on pierwszy wskazał na Bjork a później napisał, że mafia nas na nią napuszcza.
Zastanawiam się też czy mafia nie wyeliminowała Malfuriona ponieważ zgadzał się z Ciastkiem więc wyglądało na to jakby "współpracowali", ale skoro Malfurion jest niewinny to tym tokiem myślenia Ciastek też powinien więc w ten sposób możliwe, że mafia chciała oczyścić Ciastka z oskarżeń. Gdyby był w mafii było by to dobre zagranie moim zdaniem. Lub druga opcja, Ciastek jest niewinny ale zabijając Malfuriona chcieli przerzucić nasze podejrzenia na Ciastka byśmy zabili swojego.
Szukałam też jakiegoś sensownego powodu dla którego Kędziorek została uznana za mafię i jedyne co znalazłam to to, że jest w mafii ponieważ napisała, że mafia mogła zabić Meryam dlatego, że pisała sensowne posty. Jeśli coś przegapiłam, to uświadomcie mnie. W każdym razie, ten argument by na nią głosować do mnie nie przemawia, może gdyby ktoś wyciągnął jakiś inny.

@edit: nawet nie wiedziałam, że pisałam tego posta 40 minut, a wcale nie jest długi tak się kończy gdy pisząc posta przegląda się ten temat w poszukiwaniu poszlak XD idę przeczytać wasze nowe posty.

Ostatnio edytowane przez ddo bwayo : 27.08.2015 - 16:16
ddo bwayo jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.