View Single Post
stare 27.08.2015, 16:31   #294
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia VI

Cytat:
Napisał Słodki Pan Ciastek Zobacz post
Zmieniając temat. Nie odstrzelajmy osób nieaktywnych bo to marnowanie głosów. Co oni nam wadzą, przecież nawet nic nie wnoszą, a nam przeszkadza tylko tym, że są na liście
No właśnie, nic nie wnoszą. I może teraz podsuwam mafii pomysł, ale gdyby mafia chciała żebyśmy przestali mieć pomysły na oskarżenia, to mogą ich zabijać. A mają mnóstwo osób do wyboru, które nic nie wnoszą. Ich śmierć też nic by nie wniosła a my strzelalibyśmy na oślep.
O czym pisałam wcześniej.
I teraz czuję się jakaś, nie wiem, ignorowana. Więc dzięki, bo to świadczy nawet o tym, że niedokładnie czytasz posty. Albo szwankuje u ciebie czytanie ze zrozumieniem.
W każdym razie wk*rwiłeś mnie w tej chwili.
Gratuluję.
I w sumie tak jest z każdym argumentem jaki wyciągałam. Ciągle było tylko "ale on to ale on tamto" "ja nie jestem zły, bo on ma dwa razy więcej podejrzanych"... Dżiiiizas, ciągle ta sama gadka.
A poza tym, ciągle się bronisz, a nawet nie napisałeś na kogo głosujesz, bo tak jesteś zajęty odpowiadaniem na argumenty tą samą gadką.

Dobra, muszę ochłonąć.
Czekam na wyniki głosowania, a potem coś spróbuję wymyślić, bo no... I can't.
Jeśli się mylę co do SPC to przepraszam, ale ja nie widzę powodu, dla którego on nie miałby być w mafii, naprawdę.

Meryam jest offline