View Single Post
stare 27.08.2015, 21:03   #317
Pink Panther

Reputacja: 25
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia VI

Lepki, na forum na niewidocznym siedzi kilka, jeśli nie kilkanaście osób, wśród nich Meryam, Liv, Malfurion, Paździoch... Nie mogą obserwować tematu? To musi być Annetti?

Twoja argumentacja jest całkowicie bezzasadna.

Cytat:
Napisał LepkiePaluszki23 Zobacz post
Po przeanalizowaniu wszystkich postów i zachowań paru osób (oraz wykreślaniu osób z listy Klik mam na tę chwilę podejrzanych i wyjaśnie zaraz dlaczego są według mnie podejrzani.
Zacznę od listy. Wykreśliłeś 3/4 osób w sumie nie wiemy czemu, ot tak, walnę kreskę. Powykreślałeś też nieaktywnych, mimo że oskarżasz innych właśnie za brak aktywności.
Zostawiłeś osoby, które nie są zbyt podejrzewane (albo ja nie jestem na czasie). Pytam: why?

Cytat:
Ostatnio Diana pisze ostatnio MOIM ZDANIEM takie.. sztuczne posty.
Argument jest inwalidą. Co to znaczy sztuczne posty? To jest pojęcie względne. Twoje posty też są w moim odczuciu sztuczne.

Cytat:
cheeba również dziwnie się zachowuje i jej posty są jakieś sztuczne i widać w jej postach jak próbuje wkręcić w mafie kogoś innego.
Gdzie widać?

Cytat:
Annetti nie wypowiada się w temacie, ale tak jak wspominała ma włączony na forum tryb niewidoczny i patrząc na liczbę aktywnych użytkowników, że wyświetla 4, a w temacie jest 7, to ewidentnie widać, ze czyta temat, ale nie komentuje i głosuje z tłumem.
O jej aktywności i nieaktywności pisałem. A z tłumem też głosowałeś

Cytat:
Hebe nie, nie oskarżam jej dlatego, ze podejrzewa mnie o mafie. Niby się udziela, pomaga, ale nie dokońca.
Znów wniosek dowodowy oddalam.

Nie piszesz żadnych konkretów. Poza tym - gdzie Twoje posty o lęku przed wyrokami mafiosów, testamenty i takie różne?

Myślę, czy nie głosować na Ciebie.

A Bjork jest inteligentna. Jako mafia nie głosowałaby na kogoś innego. No chyba że chce, żebyśmy tak o niej myśleli

Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 27.08.2015 - 21:09
Pink Panther jest offline