Tak, ja też cieszę, że wstawiłaś odcinek
Pamiętaj o obiecanym drzewie Graczyków! Tak, pilnuję Cię
Ooo, podoba mi się hobby Elinory! No i wkracza do opowieści Seweryn

Ach te romanse xd Te Twoje Stanki to mają szczęście do wpadek. Jakaś rodzinna przypadłość xd Seweryn pilnujący Elinory żeby się uczyła na egzamin, haha

No dobra, wiem, że rudej wcale do śmiechu nie było w tamtej sytuacji, ale tak jakoś mi wesoło :> W przeciwieństwie do Elinory... Tak myślałam, że Julita to Julita

J. ma ładny fryz. Kurczę, szkoda mi panny Stanek

O jaaaa, wściekły Seweryn nie wróży niczego dobrego. Zwłaszcza, że chce robić awantury o oceny!
Cytat:
Napisał nadzieje Seweryna
Miał nadzieję, że żaden student go nie zauważył...
|
Bawił się w ninję?
Masakra, nie było jej tydzień na zajęciach. Jak Sew to przeżyje? (Ten skrót kojarzy mi się ze Snapem

)
Cytat:
Wśród moich kolegów uchodzisz za studentkę idealną, oni wróżą ci karierę nie z tej ziemi.
|
Ale plotkarz :>
Czemu czuję straszną ochotę, żeby zanegować wszystkie jego słowa?
Nie możesz sobie pozwalać na takie kaprysy! Aż mnie nosi, żeby odpyskować.
Taa... Będę kłócić się z simem xD No nie, on wszystko wie najlepiej

Do niego to jak do ściany. Chyba należy Seweryna postawić w jakiejś ekstremalnej sytuacji, bo z nim po dobroci się nie da. Sergiusza też na początku nie chciał :< Taaak, bo do posiadania dziecka niezbędny jest ślub xD Chyba przesypiał lekcje biologii. Jak tak patrzę na zdjęcie smutnej Elinory siedzącej na łóżku, to aż mi się płakać chce
No... I w sumie teraz nie wiem co napisać

Szkoda dziecka, naprawdę.
Hm... Mam nadzieję, że Elinorze powiodło się w pisaniu. Może Sew przeczyta jej książkę? I dostanie jakiegoś kopa od życia? Przydałoby mu się
Dosia z Olą

No nieee, to się Franek zebrał na przeprosiny. Trochę się spóźnił :< W dodatku Rycek i Miranda też? Nad domem Działkowiczów zawisły jakieś czarne chmury... Biedny Rycek

Skąd u Mirandy nagle taka agresja? Teraz Rycek będzie się bał w przyszłości wszystkich praktykantek!

Co Dośka zrobiła?! Och... Oleńka

No cóż... Może wszystkim wyjdzie na dobre, to przekazanie opieki nad małą Frankowi? Zwłaszcza, że nie jest przyzwyczajony do opieki nad małym dzieckiem. Hm... Liczę na to, że czegoś się w końcu nauczy

Elinora ma podejście do dzieci

A Ola widać całkiem fajnie się z nią bawi :> Franuś, bez spiny, takie są uroki posiadania dzieci xd A Beatrycze brzmi jakby była rozbawiona wtrącaniem się Oli i tatusiowaniem Franka

Ale takie przerzucanie odpowiedzialności na siostrę! Franek, wstydziłbyś się! A sama Ola jest kochana

I ma takie dobre serduszko! No ja się rozpływam! Znaczy wiem, że to, iż mała zdaje sobie sprawę z beznadziejnego podejścia ojca jest tragiczne, no ale ona mówiąc o tym ma w sobie tyyyyle uroku!
Pierwsze zdjęcie Leny i Szczepana jest cudowne

Ta niepewność na twarzy Szczepana podbija internety xd I będzie bobo :> Ahaha, i tak oto na świecie pojawił się Filip

No ja się nie dziwię Szczepanowi, że oszalał ze szczęścia

Całe szczęście, że Lena i Szczepan jakoś sobie radzili i rodzice mogli sobie tylko gadać w cały świat. Ah... No cóż... Najwyraźniej nie mogło być tak pięknie :< Ooo, grzybkowa fryzura xD Ale Filipowi pasowała

Och Szczepan

Kurczę, i to tak od zwykłego przeziębienia, aż do grobu

Lena jest śliczna. Po rodzicach zresztą
ONA - czyli Ava, nie?
http://s20.postimg.org/dvw8iy24d/sna...2_01e4ef6d.jpg <-- biją się szczotkami! Przemoc w akademiku! Patologie jakieś widzę w tych twoich simsach. Może buntują się o te wszystkie dramy, które im wymyślasz?
Noo, to teraz możesz iść spokojnie spać :p Czekam na obiecany update indexu!