Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 09.09.2015, 12:47   #365
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

Internet nie chciał chyba żebym przeczytała nowy odcinek Wyłączył się jak tylko włączyłam forum, no ale, zresetowałam laptopa i przybywam z komentarzem
Będzie dużo Oli Już się cieszę
Fajnie, że Elinora w końcu napisała tą książkę. No i do tego bestseller Nic tylko się cieszyć Olcia jest taka sympatyczna i pomocna. Kochane dziecko :> Ola zawsze była śliczna Ale obie Stankówny sobie słodzą No i jest w końcu nasz profesor. Ciekawe co tym razem wymyśli.
Cytat:
Napisał Sew
- Cześć. Chętnie. Co to za książka?
- Bestseller.
Nie lubi bestsellerów? :< Nawet nie wie z jakiego gatunku Oj Sew, Sew...

Cytat:
- ... Nie ma szczęśliwego zakończenia.
- Naprawdę? No, dobrze, wchodzę w to.
No nieeee, co to za człowiek. Chyba nie dogadałabym się z nim w kwestii książek

Czy do niego trzeba dziesięć razy powtarzać? Nie żebym miała do niego jakąś awersję, ba, ja go lubię, ale nie mogę się powstrzymać od drobnych złośliwości. Haha, chciałby się wyżyć na książce? Prawda w oczy kole, Sew On ma wszędzie byłych studentów xD Nawet w wydawnictwie. Eeej, wiesz z kim mi się kojarzy ten nasz profesorek? Z Severusem Snapem (I trochę ze Slughornem z Pottera). No i w końcu odkrył jaki z niego dupek. Miło :> Elinora świetnie się prezentuje na tym swoim spotkaniu autorskim. I nawet Witek się pojawił W sumie nie wiem jakbym się czuła na miejscu Elinory po tym pojawieniu się Sewa... I teraz profesorek będzie się płaszczył. I bardzo dobrze! Przyda mu się taka lekcja od życia.
Cytat:
- Dziękuję, ale wiem, że nie zasłużyłem na to. Nie mów mi, że jest inaczej. To JA cię skrzywdziłem i JA muszę ponieść tego konsekwencje. Tu nasze drogi się rozchodzą. Jeszcze raz przepraszam cię za wszystko.
Mówię, takiemu to ze trzy razy trzeba coś powtórzyć, żeby do niego dotarło. Ta mu mówi, że mu wybaczyła, a on będzie to roztrząsał przez resztę swojego życia xd

Twoje simy mają bardzo dużo książek w swojej bibliotece. Moje jakoś mniej. Muszę to kiedyś naprawić xd
Cytat:
Napisał umierający Sew
- Jestem jedną nogą w grobie...
Jeszcze nie wyłysiał do końca, a już nogą w grobie Oj, Seeeew...

Cytat:
Napisał Elinora
- Lepsze pięć lat razem, niż kolejny osobno.

Sew ma chyba jakiś kompleks na punkcie swojego wieku. Ale chociaż raz zrobił coś mądrego. No, może po raz drugi, nie zapominajmy o tym jak nie porzucił Sergiusza. W każdym razie całe szczęście, że oświadczył się Elinorze Czyli jednak Zakątek został Zakątkiem?

http://s20.postimg.org/o4bumajwd/sna...d_02f72d6c.jpg <-- Ola

Nareszcie wyluzowany Seweryn. Aż nie mogę w to uwierzyć :p Ale Sergiusz wyrósł Jeeeej i jest z Elżunią. Tak się cieszę Steven Makovsky? Jakiś nowy sim widzę
Franeeeek, bo pomyślę, że myślisz tylko o jednym Widzę, że Franek postanowił rozkręcić imprezę siostry Olcia, nie płacz Siwy Seweryn przypomina mi takiego gościa z "Dirty Dancing". Ewentualnie proboszcza z mojej parafii No i są Sowiątka Jestem ciekawa jak Sew Senior poradziłby sobie sam z bliźniakami, gdyby np. Elinora poszła na kolejne spotkanie autorskie. Nieee, ja wcale nie jestem dla niego wredna. No ale wiesz, jakby Sew Junior postanowił tatusiowi trochę podokuczać, to wcale bym się nie obraziła :> Niech odcierpi dziesięć lat nieszczęść Elinory, a co

A Franek wciąż tylko o jednym Ojcostwo coś mu nie wychodzi =,= Biedna Oleńka Ada? Że Ada, która ma na imię po prostu Ada, czy jakaś inna Ada? W każdym razie, którą Ada by ta Ada nie była, to dobrze Frankowi doradziła. Krótkie włosy u facetów są super :> No, ciekawe jak ten związek długo się utrzyma. Nie życzę źle Frankowi, może w końcu ustabilizuje swoje życie

Ola nie lubi dzieci? :< O nieeee. Co ten Franek? Gdzie on się podziewa? Matko... Zero taktu z jego strony O_o Franek mający dziewczynę xD Powinni o tym napisać w gazecie Coś czuję, że ciężko będzie im się dogadać. Nic tylko walić głową w ścianę. Nie no, wszyscy traktują Olę jak rozwydrzonego bachora Znaczy wszyscy ze środowiska jej ojca z nim na czele :< Franek to już totalnie przegina... Och, wróciła do dziadków Miranda przywróciła Rycka do łask? Już się nie boi diabolicznych praktykantek? Przynajmniej oni cieszą się, że Ola do nich wróciła Znaczy wiem, że Elinora też by się cieszyła, ale Olcia chyba troszkę mniej.

Cytat:
Wróciła do domu! Tego prawdziwego i upragnionego.
Śliczne zakończenie

No, dzisiaj było trochę mniej dramy Fajnie się czytało i mam nadzieję, że w tym miesiącu jeszcze dasz radę coś wstawić W sumie jestem ciekawa jak rozwinie się związek Franka (i którą Adą jest Ada ), no i jak Olcia ułoży sobie życie :>
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem