Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 09.09.2015, 16:57   #366
Libby
Administrator

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Miasteczko

Super, że Elinora wydała książkę i okazała się ona bestsellerem. Seweryn nawet nie pyta o tytuł i autora i już się zgadza? I bardzo dobrze Przynajmniej teraz wie, co o nim wszystkie sądzimy
I w końcu się nawrócił. Dobre i to. Pojednanie jakby ciut przesłodzone/ugładzone, ale cieszę się, że się zeszli. Szkoda tylko, że wyszło to trochę kosztem Oli... Niech już Seweryn nie przesadza z tą jedną nogą w grobie
Franek... Jak widzę, co on wyprawia, to mam ochotę mu nogi z d... powyrywać. Niczego się nie nauczył! Miałam nadzieję, że się chłopak w końcu ogarnie, ale on coraz bardziej głupieje! I jeszcze teraz się spotyka z rozwydrzonym bachorem. Nie no, gratuluję, że się znowu zakochał, ale marnie trafił. I cieszę się, że mu Ola wygarnęła Bo już raczej nie mam nadziei, że coś do niego z tego dotarło...
Przykro patrzeć, że Ola nie ma się gdzie podziać Cieszę się, że pomyślała o dziadkach. Stanęli na wysokości zadania Ola powinna być u nich szczęśliwa a oni również, bo przecież odzyskali cząstkę Dosi