OK, ludziska, dzięki za komentarze (chociaż nie ukrywam, że chciałabym nieco ich więcej

) i wybaczcie, że tak długo trzeba czekać na jego kontynuację - sporo roboty miałam ostatnio. Ale nie porzuciłam tematu, gdzie tam. Nie przedłużajmy - czas na Ćwirów!
Poza fundamentami lubię też dachy dwuspadowe
Nie może się obejsć bez cmentarza, czym byłaby posiadłość Ćwirów bez paru nagrobków
Przepraszam za mniejsze zdjęcie, nie mam pojęcia jak to się stało
Widok na taras
I sam taras
Jakis poczciwy Rosjanin (?) skonwertował jedynkowe roślinki doniczkowe
Wnętrza. Salon/przedpokój
Patrzcie, w dwójce obraz stał się kolorowy xD
Henryk już się czegoś uczy
Sypialnia
Cóż, wiele wyposażenia to tu nie ma.
Kuchnia
Łazienka
Ciężko się robi zdjęcia w tak niewielkim pomieszczeniu ;_;
I na piętro. Tam pomieszczenie jest tylko jedno - pokój Kasandry
która jak widać też nie próżnuje, wzięła się za malowanie
nawiasem mówiąc, domaga się zmiany pościeli na jakąs ładniejszą, no nie dziwię się jej
Przydałoby się także biurko.
No i jeszcze zdjęcia mieszkańców, a co.
Majka
Na tym forum już ją pokazywałam, teraz jednak zmieniłam jej ubranie na konwersję z czwórki*.
Henryk
Tutaj po części inspirowałam się jedynkowym, a po części dwójkowym Henrykiem/Mortimerem.
Kasandra
Mieszanka genów rodziców + jedynkowy styl, z wyjątkiem kucyków
I cała rodzinka
I tak, ten dom też ma fundamenty, ale tutaj mi wyjątkowo pasowały. Ot, taki mój kaprys. Ogólnie to staram się w miarę możliwości wiernie odtwarzać to, co było w jedynce... ale bez fanatyzmu. Cóż mogę jeszcze powiedzieć - oglądajcie, komentujcie. I mam nadzieję, że komentarzy będzie tym razem nieco więcej.
*miałam okazję pograć nieco w najnowszą część Simsów i powiem, że Ćwirowie z czwórki to jedna z niewielu rzeczy, która mi się w niej naprawdę podoba.