View Single Post
stare 16.09.2015, 11:13   #5
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Dom Jabłońskich

Do x3Kitty: Kominek jest w tym domu, przyjrzyj się uważnie zdjęciom z salonu.

Co do Twojego projektu, Brutusie!

Jestem tym domem oczarowany... Mam na tyle upierdliwy charakter, że na pewno zmieniłbym delikatnie jakieś elementy z Maxisa na inne pochodzące również od tego autora. Zawsze czekam na takie pomysły i na takie domy, jak Twój. Gram w The Sims 2 od 2005 roku i od tamtej pory moja gra nie ujrzała jeszcze nawet pół dodatku z internetu, działam na samym Maxisie. Ten dom jest wspaniały, przytulny, przemyślany, funkcjonalny, zgrabny z zewnątrz, bryła jest przyjemna, ogród dopasowany pod wykończenie ścian zewnętrznych - do różowych ścian, różowe łubiny. Łazienka przy głównej sypialni, salon i kuchnia, to chyba pomieszczenia, które najbardziej przypadły mi do gustu... Jestem pod wrażeniem. Jeśli tylko miałbyś ochotę pochwalić się jeszcze jakimś domem z TS2, który byłby clean, utrzymany w stu procentach, w Maxisie, to... CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ! Dom jest na tyle rozkoszny, że od razu z chęcią wprowadziłbym tam Esmeraldę, Jana i Lucynkę Haków z Miłowa lub państwa Próchno.

Pozdrawiam i gratuluję! 10/10

Edit: Zerknąłem raz jeszcze na wszystkie zdjęcia i nasuwa mi się jeszcze jedno słowo - DOPIESZCZONY ... 10/10 !

Ostatnio edytowane przez Łezka : 16.09.2015 - 11:16
Łezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem