Temat: 1929
View Single Post
stare 19.09.2015, 09:33   #7
Łezka

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: 1929

Hmm... Ubolewam zawsze nad brakiem ogrodu, lecz nie tym razem. Rozumiem, że taki zamysł mieli twórcy tego pawilonu w rzeczywistości, więc braku zieleni na zewnątrz już nie oceniam.

2, 3, 4 zdjęcie - widać jak ten domek świetnie wkomponował się w okolicę Przedmieścia, klimatem pasuje tam idealnie! Dobrze, że nie wstawiłaś go do "zielonego otoczenia".

Do mojego gustu najbardziej przypadła mi kuchnia i łazienka. Nigdy nie lubiłem biało-czarnych łazienek, ale ta prezentuje się wyjątkowo dobrze i chyba jest w stanie nawet mnie przekonać...

W ogóle masz u mnie wielki plus za to, że prezentujesz parcelę, która jest już zamieszkana i to od dłuższego czasu. Według mnie dobrze, iż znalazły się w tym domu pamiątki, skrzynia skarbów, posłanie dla zwierzaczka. To ma być w końcu dom, tak? No, a po niedługim czasie gry dom zaczyna właśnie tak wyglądać, więc wszystko dla mnie GRA i BUCY!

Oczywiście pozmieniałbym delikatnie niektóre elementy wyposażenia, np. niektóre obrazy - moim zdaniem nie wszystkie pasują do danego pokoju.

Niemniej, Twój projekt oceniam naprawdę dobrze, plus za przewagę Maxisa!

8,5/10

Pozdrawiam

Łzk