View Single Post
stare 20.09.2015, 01:16   #9
Master of Disaster

Reputacja: 26
Domyślnie Odp: Domy z Simsów 1 - reaktywacja

Dzięki za komentarze @Hebe - właśnie, dołączam do pytania Shivera - jak obniżyć te fundamenty w dwójce? Próbowałam trochę, ale bezskutecznie.
@Brutus - ściany i podłogi udało mi się dorwać naprawdę dobrej jakości, kiedyś je odwzorowała dobra dusza z MTS, ale teraz ich tam nie ma... nie znaczy to jednak, że przepadły... A jeśli chodzi o Aleję Simów 3, ten domek jest już właściwie gotowy... tylko zdjęcia trzeba by zrobić. Ale to w swoim czasie

A co ja się tu będę rozpisywać, macie tu kolejny domek wraz z Simami. Widzicie go jako pierwsi No, prawie.

Salono-kuchnio-jadalnia:

Tapeta totalnie tutaj nie pasuje :/

Łazienka:

Sypialnia:

Cóż, dużo tu nie ma do pokazania, domek jest raczej pusty. Tak jak powiedziałam, kupiły go Ewa i Monika Papużki za stypendia otrzymane na studiach plus kasę od rodziców. Pieniędzy wystarczyło na całkiem przyjemne urządzenie domku, zatem a co - pokażę zdjęcia.

Tak, własnie tu zawsze pierwsze co robiłam w jedynce (o ile była kasa, ale zwykle była) to zmieniałam tę zupełnie nie pasującą tapetę.

No i mieszkanki. Monika:

Ewa:

Aha, dziewczyny u mnie w grze są siostrami, Ewa jest adoptowana bo tak wypadło przy rzucie monetą

I tak jak zwykle, komentujta ludziska.
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem