View Single Post
stare 21.09.2015, 09:29   #5
revallsay

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Green Grass Apartments

Dziękuję za wszystkie komentarze Jak na razie nic nie będę zmieniać, bo aktualnie w apratamentowcu mieszka jedna rodzinka, a kolory chcę mieć wszędzie spojne. Zmian dokonam jak wyprowadzę rodzinkę.

Co do CC - akurat o defaultach okien i drzwi nie syłyszałam, i bardzo za nie dziękuję Raczej nie będę ściągać CC niedefaultowego, bo to jest moje otoczenie do gry, w którmy gram bez CC (jedynie defaulty ubrań, fryzur i teraz te okna ściągnę)

Liv - Przy wejściu chciałam dać wieszak na ubrania, ale ten z 4PR nie pasuje, a jak juz pisałam, gram bez CC. Maszyna do szycia jest w sypilani, ponieważ u mnie w domu mama na swoja w swojej sypialni i uważam, że to dobre miejsce, przecież nitk nie wszyje po nocach Stolik i krzeszła koło stolika są z tego samego zestawu. Stolik w grze jest zielony, na zdjęciu wyszedł czarny (dopiero teraz zauważyłam, że to tak śrdenio wygląda). Chciałam dać kontrast i w grze jakoś to wyglądało. Stolik drewniany nie jest z tego kompletu - jest tam umiejscowiony,przez te 'weekendowe imprazy landlorda'.

Shiver - nie wiedziałam, że drogie telewizory nabijaja czynsz - zawsze jak wprowadzam rodzinkę, to takie rzeczy mi znikają i muszę kupowac we własnym zakresie. Można używać i krzesło i zlew - sprawdzałam

Jeszcze raz dziękuję. Mam nadzieję, że kolejny domek/apartamentowiec będzie lepszy.
revallsay jest offline   Odpowiedź z Cytatem