Dziękuję wszystkim za miłe komentarze i uwagi, acz tym razem jedną osobę muszę wyróżnić.
Łezka - jako że mówisz konkretnie (i to lubię) to odpowiem, mam nadzieję, równie konkretnie.
Nie jestem pewna, jak z tymi oknami, starałam się aby były odwrócone w odpowiednią stronę, ale może coś przegapiłam
Kuchnia:
Z alarmem antywłamianiowym jest ten problem, że jak z nim zjadę po ścianie za nisko, to robi się ciemny

Niemniej masz rację, powinien być umieszczony w innym miejscu, co już zrobiłam:

Co do tapety to fakt, trochę się gryzie z kolorystyką szafek i lodówki - jednak te dziewczyny i tak zamierzają wymienić, tylko im pieniędzy brakowało na początku. I faktycznie zapomniałam o zlewie lub zmywarce i dopiero po przeczytaniu Twojego posta sobie o tym przypomniałam

Cóż, Monika ostatnio dostała w pracy premię* więc kuchnia wygląda teraz tak:

Masz też rację jeśli chodzi o oświetlenie, dodałam później żyrandol, chociaż nie widać go na zdjęciach.
Łazienka:
Y, tylko że to nie jest kadzidełko, a
patyczki/pałeczki zapachowe - robią za odświeżacz powietrza. Co do okna oczywiście masz rację, jednak to co jest teraz muszę wymienić, bo
żaluzje do niego nie pasują, a jak próbuję z nimi zjechać niżej... robią się ciemnoszare :/
Może jest na to jakis mod czy co...
Sypialnia:
Dzięki za radę, większy obraz powędrował do kącika komputerowego:

A mniejszy na razie do schowka.
Część ogrodowa - akurat balustradę zamierzam zmienić, bo jest
niezbyt praktyczna.
Jednak na razie nie mam żadnej odpowiedniej. Co do sztalugi, to już powędrowała na taras.
Jeszcze raz dzięki za uwagi, naprawdę się przydały!

Postaram się o tym pamiętać przy następnych domach, a także poprawić wystrój tego.
*żeby było śmieszniej, to premię dostała dlatego, że omsknęła mi się ręka przy karcie szansy