Bardzo się cieszę, że dodałaś kolejny odcinek!

Wiem jak to jest, życie ciągle stawia kłody pod nogi a tutaj trzeba jeszcze poświęcić czas na wykonanie odcinka, który nie oszukujmy się, pochłania bardzo dużo czasu. Niemniej Twój czas i wysiłek jest przez nas doceniany. Powiem tak, ta opowieść jest genialna i nie można obok niej przejść obojętnie. Zazdroszczę Ci tak genialnego pomysłu na opowieść i oczywiście zapału, (+motywacji :3) który trwa u mnie może parę dni. A Ty przez jakieś trzy lata kontynuujesz swą pisarską przygodę. Naprawdę jest czego pozazdrościć. ^w^ Twoja opowieść dosłownie pochłania czytelnika i z każdym odcinkiem chce się więcej. Coś w rodzaju pragnienia. Jestem zdania, ze jeśli napisałabyś książkę byłby to bestseller, przyznaję się, gdybyś wydała książkę ja pierwsza bym ją kupiła. (Ach te wyznania.. ^^) Widzisz ilu masz tu "fanów" swojej twórczości. Nie przestawaj szlifować swojego diamentu.
Dobrze, może jeszcze jedno słowo ode mnie. Co do całego odcinka nie mam żadnych zastrzeżeń. Wyszedł cudownie, ale...
"- Co ty robisz, dziewczyno? - Przerwał jej. Zaczął się obawiać, że
jedzo dziewczyna miała rację w temacie stalkowania. - To teren prywatny. "
Tam gdzie podkreśliłam, czy nie powinno być "jego"? Więcej błędów, czy literówek nie widzę. Życzę Ci miłego dnia! (i weny :*)