Temat: Słoneczna 3
View Single Post
stare 12.10.2015, 21:58   #4
scavo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Słoneczna 3

Bryła - teoretycznie jest to prostokąt, który może by w naszym realnym życiu wyglądałby ładnie, jednak jak dla mnie w simsach ładnie to nie wygląda I jest za duży ten dom na tą parcelę, przez co ogród jest dosyć biedny. Fajnie jest mieć na parceli troszkę więcej roślinek I w ogóle to wszystko wygląda tak jakbyś rozstawiała to byle jak. Bryłę z ogrodem oceniłbym bardzo nisko :/
Wnętrza - ze wnętrzami jest już nawet całkiem fajnie Wygląda nowocześnie, ale tak rodzinnie. Ale jest kilka drobnych uwag:
- strasznie mnie razi ta czarna półeczka pod telewizorem w salonie! Już lepsza byłaby jakaś biała lub w kolorze wenge albo jakby wcale jej nie było, bo jest już ława
- w korytarzu ściana powinna być z tą samą dolną listwą co jest w salonie, żeby ładnie się to łączyło a nie że wpierw jakieś dziwne wysokie coś i gwałtowny opad do listwy.
- w kuchni te zielone płytki strasznie drażnią.
- do sypialni i łazienki nic się przyczepić nie mogę, bo wyglądają nawet fajnie, ale jednak ja bym czarne mebelki w łazience zmienił na białe, a te szafę w ostatnim chyba pokoju zmieniłbym na ten sam kolor co jest na innych meblach w tym pokoju Ale to tylko moje zdanie
Podsumowując wnętrze - mimo małych niedoskonałości (jak dla mnie) jest całkiem dobrze