Temat: Słoneczna 3
View Single Post
stare 14.10.2015, 20:52   #8
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Słoneczna 3

Bryła domu to wielki prostokąt i nie ma w tym nic złego, ale moim zdaniem dach powinien być zdecydowanie niższy. Taki jak jest bardzo przytłacza całą bryłę, jest za ciężki.
Przez rozmiar domu niewiele simom zostało miejsca na zabawę i spędzanie wolnego czasu na świeżym powietrzu.
Korytarz bardzo duży i pusty, aż się prosi o jakiś wieszak czy zabudowaną szafę.
Salon i kuchnia również bardzo dużo i przestronne, urządzone przyzwoicie. Łazienka dorównuje im przestronnością i aż się prosi o wielką narożną wannę.
Sypialnia nr 1 ładnie urządzona, tylko nie wiem co tam robi ta teczka na podłodze
Sypialnia nr 2 jest chyba troszkę za ciemna w porównaniu do reszty domu. Kolor ścian nie pasuje mi również w sypialni nr 3. Moim zdaniem z resztą domu lepiej komponowałyby się jakieś delikatne pastele.
Jak na debiut jest bardzo dobrze. Jedynie ten korytarz psuje całokształt, na rzutach wygląda to okropnie. Po prostu za dużo niewykorzystanej przestrzeni. Może wystarczyłoby zmniejszyć go do dwóch kratek szerokości, a rozszerzeniu z którego jest wyjście na taras urządzić jakiś kącik czytelniczy z kominkiem.
Ja bardzo nie lubię dodatków z internetu i kiedyś niechętnie oceniałam takie domki, ale teraz na forum tak mało się dzieje, że nie mam wyboru, jeśli chcę coś w ogóle oceniać Tak czy inaczej wnętrza masz ładne, bardziej musisz chyba popracować na bryłami