Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 17.10.2015, 13:08   #373
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

Przeczytałam już dzisiaj rano, ale nie bardzo miałam możliwość skomentować No, ale już jestem!
Kris jest cudowny I w dalszym ciągu kogoś mi przypomina, ale nie wiem kogo I nieee, nie że innego sima. Jestem pewna, że widziałam kogoś podobnego w prawdziwym świecie xd Ojcostwo mu służy I w sumie całkiem fajnie, że razem z żoną i córeczką wprowadzi się do Kiry Na pewno w domu od razu zrobi się weselej!

Cytat:
Napisał Liv
Te zwierzaki dostają do picia jakiś eliksir młodości, serio.
Zawsze możesz zdobyć mod skracający długość życia Twoich pupili

http://s20.postimg.org/fospo1265/sna...0_623462bd.jpg <-- tu Koryna strasznie przypomina mi Andreę

Co ten Iwo? Chce iść na łatwiznę? Może jakby nie wiedział, że Kora może zostać zmuszona do związku z nim, to starałby się bardziej i panna Jagódek spojrzałaby na niego bardziej przychylnym okiem?
Biedna Kora Szczęście w nieszczęściu, że chociaż nie kocha się w nikim innym. Bo jakby darzyła jakiegoś sima głębszym uczuciem, to by była już kompletna apokalipsa.

No i dlaczego Kira przyjmuje Kastora? No dobra, ma on na nią ogromny wpływ, ale chyba nie zapomniała o tym co jej zrobił? I co z Kostkiem? Młody nie wpada do matki? (chociaż jestem w stanie zrozumieć, że to Kastor mógł mu nagadać różnych głupot)

Cytat:
- Koryna, możesz mi wyjaśnić, co miały znaczyć te odzywki do młodego Ewerkina?
Sorry, ale jakoś tak mnie to rozbawiło. Wyobrażam sobie Iwa, który pyskuje ile w lezie, a jak przychodzi co do czego to biegnie na skargę do tatusia xD

Biedna Kora, Kastor jest jakiś nienormalny. A tak na marginesie, ślicznotka z niej Ciekawa jestem co by było gdyby Iwo wcale nie chciał się wiązać z Korą... Zmusiliby wtedy ich oboje? Nie wiem czy bardziej rozumiem czy nie rozumiem Kiry :< No bo z jednej strony powinna wspierać córkę w tym jej "buncie", ale z drugiej ona doskonale wie, że z Jagódkiem się nie zadziera. Zwłaszcza jeżeli sprzymierzy się z Ewerkinem.

http://s20.postimg.org/vqzu85r99/sna...0_c23c3a6c.jpg <-- Iwo wygląda na tym ujęciu jakby przytył xD

No... Chociaż strasznie żal mi Kory, to chyba jednak Iwowi przynajmniej na razie dość na niej zależy. Próbuje się do niej jakoś zbliżyć, poznać, co prawda nie bardzo mu to wychodzi, ale widać, że jednak coś tam próbuje...

Cytat:
Ojciec nie kazał długo na siebie czekać.
Ale mazgaj z tego Iwa Jak jest taki mądry i wspaniały, to po co się przyznawał, że nie umie przekonać do siebie dziewczyny?

Nooo, Kastoooor! Przecież dał jej kilka lat na zakochanie się Kris, mój ty bohaterze! Dobry z niego starszy brat
Kastor znowu w akcji :/ Coś czuję, że teraz Kora zgodzi się na wszystko byleby tylko bronić matki...

Staaaaaaaaś! Ale z niego słodziak! Nie mogę się napatrzyć na tę radosną twarzyczkę Wojtek i Ania też fajnie wyglądają A panna Nikoniecka znalazła jak widać w Karolinie mamę Haha, Stasiu pilnujący rodzeństwo żeby odrobili lekcje To takie urocze
Ej, ej, nie masz czasem pliku z tymi szachami albo coś? Bo jak próbowałam je ściągnąć kiedyś, to chyba wtedy link nie działał, albo wygasł, o ile dobrze pamiętam
Klementyna wygląda wręcz kwitnąco!
Jesika[*]
Marcelina z Wojtkiem tworzą razem taką sympatyczną i wesołą parę Haha, ich początek związku jest strasznie słodki! Mega pozytywne zakończenie odcinka

Teraz to już w ogóle nie mogę się doczekać na ciąg dalszy, zwłaszcza, że o przyszłości Twoich niektórych simów wiem już to i owo
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem