View Single Post
stare 17.11.2015, 15:09   #1998
xxdaria

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z grą

Witam gram w the sims 2 od jakiegoś czasu i wcześniej wszystko działało bez zarzutu ,niestety parę dni temu mojemu bratu zachciało się zainstalować dodatek EROTIC DREAM. Czytałam że to niezależna gra niestety w jakiś sposób połączyła się z moją grą :/ usunęłam ją odrazu ale niestety straciłam miłowo,dziwnowo i werone. W Miłowie miałam daleko posuniętą już grę . Dzieki informacja tu na forum udało mi się to odzyskać i pytanie czy da się odzyskać moje stare rodziny które tam miałam ? Dodatkowo w trakcie interakcji jednego sima na drugim zamiast słów pojawiają się tylko kropki. Gra się długo włącza i chwile po uruchomieniu pojawia się informacja : "W tej sesji gry zawartość modyfikowana jest wyłączona. Obiekty zmodyfikowane mogą wywołać konflikty wewnątrz gry.Ich rezultatem może być nieprzewidywalne zachowanie się programu. Wymienione obiekty (i tu jest lista obiektów ) mogą wywoływać takie konflikty . Aby wyłączyć te obiekty,wybierz włącz obiekty. Spowoduje to włączenie całej zawartości modyfikowanej tej sesji gry. " Wiec wybieram włącz nadal się nic nie zmienia wybieram wyłącz tez nic. No ręce mi opadły prosze o pomoc
xxdaria jest offline   Odpowiedź z Cytatem