Się przejmujesz... Ja pięć miesięcy przed maturą wygrałam konkurs na MTS, który polegał na przerabianiu domków
Cytat:
Ogólny zamysł był taki, że będzie to świąteczny domek
|
Jaki jest cel tworzenia "świątecznych domków"?
Mi osobiście bardziej podoba się spolszczona nazwa Twojego tematu. No i w jakichkolwiek tytułach w j.angielskim wszystkie człony piszemy dużą literą
Te roślinki z 1. zdjęcia na pewno są zmarznięte...
Podobają Ci się sztuczne kwiaty w domu? Bo mi nie

Kształt tego dywanu nie pasuje do tego pokoju. Szkoda, że przy stole nie mogą usiąść simy. Poduszki na krzesłach to miły akcent. Zasłonki w kratkę w tym stylu nadają się do pojedynczych, małych okien. Tutaj jedna obok drugiej wyglądają niespójnie. I to jeszcze na całej długości ściany!

Jeśli to jest dom dla max. 5 osób, to ta kuchnia jest zdecydowanie za mała. W tej wnęce przechowują alkohole czy co? ;]
Salon mówisz! Co Ty masz z tymi nieszczęsnymi kominkami przy wejściach?! Ten bałagan pod oknem mnie nie przekonuje.
O Bożenko! 
Nie, salon zdecydowanie mi się nie podoba. Zalatuje nikłymi umiejętnościami projektowania wnętrz (wejdę do przeciętnego polskiego mieszkania i rzuci mi się w oczy dokładnie to, co przykuwa moją uwagę u Ciebie).
No, dobra, w domku Twoich simów nie ma meblościanek ;]
Pracownia - nie przesadzasz z tymi konwersjami? No i daj spokój, sztaluga z podstawy TS2 jest o niebo lepsza niż ta z TS4... Poza tym nieźle, ale bez szału.
Łazienka - jeśli obierasz sobie czerwone dodatki, to bądź konsekwentna. Nie było żadnego innego recoloru tego lustra? No i np. czarne kafelki na podłodze wyglądałyby zdecydowanie lepiej. Ściany dwukolorowe też nie byłby złym pomysłem tutaj (nawet ta oklepana cegła z dodatku Zwierzaki mogłaby tu pomóc mimo że masz ją niemal w całym domu). Plus za funkcjonalność.
Pokój dzieci - ojojoj, ale misz-masz! Po co im dwa stoliki, w tym żaden bez krzesła? Gdzie oni odrabiają lekcje? Ciąży nad Tobą jakieś firankowe fatum

Pokój niemowlaka - po co dwie roślinki? Gdzie jest jakiś dywanik - przecież wiadomo, że maluch będzie się bawił głównie na siedząco, gdy podrośnie! Zabawka ze środka salonu wyglądałaby o wiele lepiej właśnie w tym pokoju (byle nie postawiona na środku).
Sypialnia rodziców - wywal tę firankę ze szmateksu i będzie idealnie.
Kogo pochowałaś w domowym ogródku?

Gdzie ci simowie trzymają swoje ubrania?!
Rozkład pomieszczeń pozostawia sobie wiele do życzenia. Przede wszystkim łazienka na piętrze powinna być o wiele większa i być wyposażona w wannę i prysznic.
Nie widzę w Twoim stylu zmiany na lepsze.
5,5/10