View Single Post
stare 26.12.2015, 19:45   #27
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51
Domyślnie Odp: Simowy Pejzaż 2015

Jak ja kocham gównoburze...

Argument "nie bierzesz udziału, to się nie wypowiadaj" akurat jest słaby. Nie brałam udziału w wielu konkursach, ale mam prawo wypowiadać swoje zdanie w tej kwestii. Poza tym, to, że nie wzięłam udziału w innych konkursach, albo jeszcze nie zgłosiłam się do tego, to nie znaczy, ze nie mogę o konkurs pytać i mieć zastrzeżeń. Więc akurat z tym argumentem bym się wycofała, kochani admini.

Jeśli chodzi o całą resztę...
Fakt, na forum sytuacja z nagrodami zawsze była nieciekawa. Nagród "rzeczowych" nigdy nie było, bo nie było komu tego fundować. Niestety, takie rzeczy wymagają nakładu funduszy. Miło więc, że ktoś wyszedł z taką inicjatywą.
Z drugiej strony jednak, jesteśmy na forum o simsach i:
a. każdego by zadowoliła jakakolwiek nagroda związana z simsami
b. nie każdego zadowoli losowa nagroda upatrzona przez kogoś innego
Miło, że wyszliście z taką inicjatywą, naprawdę. Ale osobiście uważam, że jeśli już chcecie się wykazać w taki sposób, to zróbcie to dobrze i porządnie. Nie dziwię się, że ktoś może mieć odczucia, że dostaje "czyjeś ochłapy" i jeszcze w dodatku wygrywa coś, co może mu nie zadziałać. Ma wybór, może zrezygnować - ale w takim razie jaka satysfakcja z nagrody?

Nie mówię "nie oferujcie kluczy!! bóóó adminiiii! zuooo", mówię "fajna sprawa, szkoda, że tak słabo zorganizowana".

Meryam jest offline