View Single Post
stare 26.12.2015, 22:05   #780
Pink Panther

Reputacja: 25
Domyślnie Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Cytat:
Napisał Paździoch Menda Złośliwa Zobacz post
zważywszy na znaczny spadek aktywności użytkowników na całym forum (i w offtopie szczególnie), sądzę, że można powywalać działy z offtopa, a jeszcze aktywne tematy wrzucić do głównego. Osobny dział pozostawić jeno dla gierek internetowych i ew. pomocy z internetem i komputerami. Poza tym w samym offtopie za dużo tematów jest przyklejonych
Masz łapkę

Odkąd FTSN upadło i nawet ja przestałem patrzeć przez różowe okulary, że forum można jakkolwiek jeszcze rozwinąć to przestałem się trochę udzielać, ale wchodzę i czasem coś czytam. Tym razem może jednak się wypowiem.

Jest jakikolwiek sens sprzątania działów? Kotelarsky (wybacz za ewentualnie niepoprawny linknick, gdzie moje myśli uciekają podczas pisania lol, ale nie sprawdzam, jak się nazywasz) twierdzi, że trzeba zmieniać konkretne pola, tłumaczyć pojedyncze wyrazy itd. Dla garstki użytkowników, którzy siedzą tu tylko i wyłącznie z sentymentu? Nope, moim zdaniem to trochę strata czasu. Offtop faktycznie można uporządkować, bo będzie po prostu wygodniej, ale moim zdaniem przeglądanie ponad 23 TYSIĘCY (sic!) tematów to trochę przegięcie. Bo to po prostu nie odbije się na niczym pozytywnym (tak się chyba nie mówi, no trudno, każdy raczej wie o co chodzi xd).

Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 26.12.2015 - 22:07
Pink Panther jest offline   Odpowiedź z Cytatem