View Single Post
stare 30.12.2015, 15:00   #33
Paździoch Menda Złośliwa
Archeolog Renesansu

Reputacja: 74
Domyślnie Odp: Simowy Pejzaż 2015

O wszyscy święci, masowo podostawaliście okresy? Dam ja wam prosty przykład (a nawet dwa), bo nie tylko cycki opadają.

Nie jest tajemnicą, że pasjonuję się gorseciarstwem i wielbię je ponad wszystko. Jest jednak jeden sklep, którego asortyment ani podejście do tego tematu nijak mnie nie zachęca do bliższego zapoznawania się z ich ofertą. Dość często organizowali konkursy, gdzie można wygrać gorset z ich sklepu, czy to rozdanie czy "wykonaj najlepszy projekt". W związku z tym, że nagroda nijak mnie nie interesowała - nie wzięłam udziału. Proste, nie?
Przykład 2: wzięłam udział w konkursie, ktoś mnie w ostatniej chwili wypchnął z mojego miejsca i dostałam nie taką nagrodę, na którą się czaiłam, chociaż na poprzednią napaliłam się jak szczerbaty na sucharki. To co dostałam to sprzedałam, a za uzyskaną kwotę kupiłam to co chciałam mieć. Również niesamowicie proste, prawda?

A jeśli ważniejsze są dla was rangi i kolorki to również nie ma o co spinać sempiterny - już niedługo FA, macie czas, żeby się w tym kierunku wykazać.

To pisałem ja, Paździoch Marian
Z pozdrowieniami z bazaru przy alei Solidarności