View Single Post
stare 03.01.2016, 09:32   #47
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Simowy Pejzaż 2015

Odzywa się we mnie moja buntownicza natura, gdy czytam Waszą wymianę zdań.
Popatrzcie - kilka dni temu cyknęłam taką ładną fotkę! Chciałam ją wysłać na konkurs, ale Ktoś, Kogo Macie Dość (ja też pozdrawiam Kółko Wzajemnej Adoracji!) przypomniał mi, że ma to być krajobraz zimowy. I co się teraz okazuje? Że mogłaby przejść! Przecież nic nie wskazuje na to, że to nie jest zima - tak jak łatwo znaleźliście kontrargumenty na roślinność (w tym lilie) i "zimową kolorystykę" (pardon?) - tak ja mogłabym się wybronić przykładowo z drzewkami owocowymi (przecież nie kwitną, a skoro ktoś widział kwiaty na krzewach w styczniu, to czemu nie liście?). I co z tego, że doskonale wiecie, że mam CPR? Wobec zasad wszyscy powinniśmy być równi.

Nie wiem, co kto widzi złego w pomyśle, żeby od razu nagrodzić twórcę jedynej (także wg mnie) regulaminowej pracy z TS4. Jedynie w tym miejscu szkoda mi autora/autorki tego nieszczęsnego zdjęcia, o które się kłócimy - na pewno intencje były dobre, ale może to po prostu było to samo niedopatrzenie, które ja miałam popełnić? Po głosach w sondzie widać, że coś z tą pracą jest nie tak i nie chodzi tu o kwestię gustu, bo zdjęcie samo w sobie jest bardzo ładne.
Btw, w regulaminie jest mowa o tylko jednej sondzie (w domyśle ze wszystkimi pracami ze wszystkich gier), a tymczasem mamy trzy różne... Podejrzewam, że to niedopatrzenie, ale już za dużo się naoglądałam niedopatrzeń w regulaminach...

Uwierzcie, to nie jest dla mnie fajne, że znowu jestem w mniejszości, ale chciałabym, żebyście wiedzieli, że nie tylko jedna osoba na tym forum szuka dziury w całym i nie boi się być "anty"/hejterem itd.

Teraz ten post niczego nie zmieni, ale będę wyglądać zmian na lepsze w przyszłości
Liv jest offline