To ja także skomentuję

Liv ma rację, że pojedynczy słupek niezbyt pasuje jako podpora daszku. Ja bym raczej wstawiła dwa, albo podpadła całą ścianką.
Bryła garażu - bardzo oryginalna, duży plus za to.
W gruncie rzeczy to nawet dobrze, iż poletko do uprawy umiejscowiłaś za domkiem, bo w prawdziwym świecie rzadko mieści się ono z przodu domu.
Uważam, że cegiełki składające się na fundament domku powinny być pomalowane, bo tak to wydaje się to nieukończone.
Drzwi - a w sumie to sympatyczne są

Hall i salon - za pusto, niestety. Chociaż osobiście nie raz i nie dwa widziałam domy o podobnym metrażu. Bogu dziękować za te ciemne kolory - bo optycznie pomniejszają przestronne pomieszczenie.
Sypialnia nr 1 bardzo użytecznie urządzona, aczkolwiek tchnie chłodem

Można zneutralizować ten efekt, dodając coś w ciepłych, jaskrawych barwach (obraz, mebel, etc.)
Pokój nastolatki - uczepię się tylko tego, że ten telewizor to bardziej by się przydał w salonie. Jak Simy oglądają TV na łóżku

Wszyscy przychodzą do pokoju dziewczyny? Reszta mi się podoba. Lubię takie połączenia tapet, gdzie nie wszystkie ściany są jednego koloru.
Łazienka - w sumie milutka, barwy stonowane, nawet ujdzie w tłoku

Tyko bym dodała jakiś mocniejszy akcent typu obraz itp.
Kuchni nie mam nic do zarzucenia, wymiary odpowiednie, te dynie na blacie to fajne urozmaicenie. Może bym tylko dała kafelki ew. linoleum na podłodze.
Weranda - hmmm, może być. Bardzo ładne ogrodzenie, skąd je masz? Też bym takie chciała do swojej gry! Podsumowując, daję 6/10.