Widzę, że Czarek nie daje za wygraną

Szkoda tylko, że "walczy" w taki sposób, ojca raczej tym nie przekona. Chociaż jego chyba nie da się przekonać... W ogóle jakoś tego wszystkiego nie rozumiem. Co to da, że burmistrz będzie z dobrej rodziny jeśli nie będzie umiał (dobrze) rządzić? No pewnie się powtarzam, ale ustrój polityczny Nieznanowa mnie mocno zastanawia
Ale jednego jestem akurat pewien - Czarkowi lepiej było lepiej w krótkich włosach 
Fajny zespół Ci wyszedł!

Tylko zastanawia mnie jak to wygląda technicznie, oni naprawdę zarabiają napiwki do jednego kubeczka czy to tylko ściema?

Nikola jest całkiem ładna chociaż nadal jestem fanem Łucji

Czyżby pojednanie w rodzinie? Ciekawe tylko jak będzie to wyglądało z Błażejem...
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Czarka i Nikoli razem, ale pożyjemy zobaczymy. W blondzie wygląda suuuper

Czy Ty zamierzasz tutaj kogoś zaciążyć i potem jeszcze zabić?

Składam sprzeciw!

Ehhhh, jak nie Koryna to Iwo nie widzi co się dzieje

Ale chyba w końcu wszystko sobie wytłumaczyli i mam nadzieję, że jakoś przetrwają te osiem lat...

Ale Eryka wyrosła! I wygląda pięknie!

A jej wybranek ma bardzo dziwną fryzurę

O matko, jeszcze Aki, jak Ty to robisz, że masz takie ładne simy?

Szkoda, że Olimpia nie wierzy w niewinność Krisa, ale z drugiej strony rodzina mogłaby jej dać spokój. Siłą jej do niczego nie zmuszą a tak są tylko jakieś niepotrzebne spięcia (no i Olimpia mogłaby się spotykać z mężczyznami poza domem jeśli już to robi

). No i oczywiście na wszystkim najbardziej cierpią dzieci

Bohdan w ogóle mi do Olimpii nie pasuje... No i nie powinienem oceniać go po wyglądzie, ale jest jakiś taki podejrzany, z tego będą jakieś kłopoty.
Szkoda Krisa

Liczę, że w końcu się wszystko wyjaśni i przynajmniej wyjdzie na wolność.
Zawsze byłem pod wrażeniem Nieznanowa i w ogóle Twojego sposobu grania. Ja bym tak nie umiał chyba, brakuje mi jakiegoś takiego samozaparcia i dyscypliny

Ale może pewnego dnia...