24.01.2016, 20:37
|
|
Reputacja: 13
|
Odp: ZDJECIA z SLUBOW naszych SIMOW :)
W końcu mogę zaprezentować trzy wesela, na które tak długo czekałam!
Pierwszą parą, która stanęła ślubnym kobiercu, byli Alan Baker i Linda Rubel. Ślub wyprawiono w domu rodziców panny młodej, a precyzyjniej, w ogródku za domem. Był jeden minus - trwała zima, więc zmieniłam pogodę na lato, ale śnieg nie stopniał i goście weselni brodzili w śniegu
Napomknę jeszcze o dostojnych gościach obecnych na tym ślubie. Dama w zielonej sukience z narzutką to ciotka panny młodej - Jacqueline Vandom (siostra jej ojca). Zawsze lubiła wystawne imprezy. Koczek niewidocznej kobiety w różu należy do bratowej pana młodego - Cheryl:
Starszy pan w czarnym garniturze to ojciec pana młodego - Paul. Błyszcząca blondynka w różowej sukni to Alina, córka Jacqueline i kuzynka panny młodej.
To Nicholas i Herma Rubel - rodzice panny młodej:
Ten blond przystojniak to Albin - starszy brat panny młodej:
Oraz jego żona Hazel, która dorwała się do fortepianu i zagrała dla nowożeńców:
Następnie ślub wzięli Andy S. i Kelly Sinclair. Dodam, iż był to pierwszy od dawna ślub mający miejsce w mieszkaniu Udekorowałam je więc tak, by dało się odczuć weselny klimacik. Czy się udało? Oceńcie sami (łapki w górę mile widziane )
A potem historyczna chwila - wymiana obrączek...
Toast za zdrowie młodej pary!
Almuth Rubel (brunetka w granatowej sukience) i jej narzeczony Peter (a zarazem brat bliźniak pana młodego) usiedli naprzeciwko siebie! (O ich weselu trochę niżej).
Jill Sinclair, matka panny młodej, składa córce życzenia.
Andy i Peter po kilku kieliszkach szampana zaczęli wywijać poduszkami - jak byli dziećmi robili to non stop
Ruda dziewczyna tańcząca z panną młoda to Petra Harper - narzeczona młodszego brata Kelly.
Linda Baker wywija na parkiecie. To samo robi Isabella S. (w czerwonej kiecce) - czyli matka pana młodego. Ewidentnie, wszyscy bawili się wspaniale.
I wreszcie ostatni ślub - czyli Peter S. (brat bliźniak Andy'ego) i Almuth Rubel (siostra bliźniaczka Lindy). Ale się złożyło, że oboje państwo młodzi mają bliźniaków!
Ostatnio edytowane przez Madame Marmolini : 18.07.2016 - 10:29
|
|
|