Rose i Liv:
Piszę w jednym poście, ponieważ połącze wasze uwagi.
Nie chciałam zmieniać rozkładu pomieszczeń, ponieważ uważam, że sa fajnie rozplanowane, dlatego mogą sie wydawać duże. Co do gryzących sie kolorów - postaram się przywrócić kilmat domu, ale chyba tylko wewnątrz, bo na zewnątrz mi się podoba to połączenie. Pomysle nad zmianą roztawień okien, żeby wszystko wygladało dobrze. Kolory mebli postaram sie ujednolicić jak najbardziej mogę, też nie mogę ściągać za dużo recolourów, bo po prostu laptop tego mi nie udźwignie.
Co do złotej łazienki, chciałam zrobić taki żarcik - złoty kibel, bo kto bogatemu zabroni?
Spróbuję poszukać jakiś innych zasłonek. Nie używam OMSP, bo chcę żeby gra mi normalnie działała - na zasadzie, że sim ugotuje mi ten obiad, bez biadolenia, że nie ma miejsca.
Salon chciałam połączyć z mini-ogródkiem zimowym. Pousuwam kilka kwiatków i może dodam jakiś kredens czy cos w tym stylu. Dlaczego połaczenie brązu i zieleni jest złe? Zawsze mi się taki podobał.
Kominika nie chciała usuwać, ponieważ jest w oryginalnym projekcie twórców. Musiałam go zabudować. Nie da sie, żeby zniknał komin, a kominek na dole pozostał. Ten "pokój" raczej nie będzie używamy. Chciałam oddać kilmat pracy na strychu - biuro Moritmera i pracownia Belli.
Nie chciałam sie inspirować za bardzo, ponieważ myślałam, że zaraz napiszecie, że odgapiam czy coś. I tak trochę zgapiłam w mojej przebudowiem domu Marzycieli, który pokażę później.
Tak Liv, pisałaś i pamiętam o tym. Jak na razie podstanowiłam pograć trochę w Uberhood i zmieniam domy, te które są już w grze. Jak kiedyś będę budować dom sama, to zrobię na małej działce.
Pewnie wieczorem dodam nowe zdjęcia. Podmienię je ze starymi, ale linki do tych starych zostawię
Dziękuję.
EDIT:
Zmiany dodane