View Single Post
stare 03.02.2016, 15:03   #2018
LepkiePaluszki23

Reputacja: 41
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z grą

Dżiglipaff- Polepszyłem relacje tych simów z innymi simami i wziąłem opcję "Wprowadź się". Simowie nawet zmienili grupę wiekową. Grałem, grałem i zapisałem grę. Następnego dnia, czyli dziś postanowiłem sobie dograć tych kilka dni tą rodziną. Wchodzę do domu, a owych simów wprowadzonych nie ma. Pusto, a jak birę opcję Zadzwoń> Sim i wybiera tego sima, to nie ma opcji zaproś. Pomoże ktoś? Ponawiam pytanie w takim razie.

Cytat:
Napisał LepkiePaluszki23 Zobacz post
Witajcie!
Mam dość dziwny i pierwszy raz taki problem. Otóż z racji, iż dwóch studentów NPC było mi potrzebnych, aby wprowadzić ich do domów w otoczeniu głównym. No, ale z racji, że dosłownie ŻADEN z moich simów w mieście ich nie lubił (bo tak miało być), to postanowiłem dodać ich za pomocą SimPE do istniejącej rodziny. Jak napisałem tak zrobiłem. Po zapisaniu ustawień w SimPE wczytałem grę. Wszedłem do domu, gdzie owi simowie mieli być, ale ich nie było ani na panelu, ani w domu. Tak więc zapisałem grę i wyszedłem do otoczenia głównego. Kiedy po raz drugi kliknąłem na dom owi studenci byli na obrazku, więc po raz drugi wczytałem dom. Po wczytaniu domu studentów NIE MA. Wyszedłem z gry.
Pomoże ktoś coś? Proszę
LepkiePaluszki23 jest offline   Odpowiedź z Cytatem