Opuściłem się, przepraszam
W ogóle to zauważyłem, że zwykle komentuję co trzy odcinki
28.01
Jak mi szkoda Nikoli

Dobrze, że przynajmniej ma wsparcie rodziny i przyjaciół. Gdyby jeszcze oni ją opuścili to już chyba całkiem by się załamała.
Dawid wygląda uroczo!

Tylko trochę mnie niepokoi, co Nikola chce zrobić... Czarek miał być burmistrzem i to mu na dobrą sprawę odebrało życie, więc po co pakować w to kolejne dziecko? Chyba lepiej byłoby dla Dawida, żeby jego dzieciństwo było jak najspokojniejsze...
No nie...

Nikola naprawdę oddała swoje dziecko? To kogo teraz będzie udawała skoro chce się z nim widywać? Ciotkę? Kuzynkę? Jest tyle możliwości... Może poczekać aż mały podrośnie i dopiero wtedy iść na studia albo iść na zaoczne (no wiem, w grze to raczej niemożliwe, no ale mimo wszystko)... Mam tylko nadzieję, że nie skończy się to źle...
Ava i Filip jakoś mi do siebie nie pasują. Chyba bardziej przemawia do mnie zasada, że przeciwieństwa się przyciągają
Cytat:
do tej pory to właśnie matka była najważniejszą kobietą w jego życiu. Nie chciał, żeby myślała, że czyha na nią jakieś niebezpieczeństwo ze strony jego... dziewczyny
|
Chyba już wiem czego się spodziewać... I nie podoba mi się to

No i miałem rację, nadopiekuńcza matka i maminsynek. Już jedno to za dużo a jak się oba połączy to nic dobrego z tego nie wyjdzie...
Ale Lena wygląda bardzo atrakcyjnie, nie można tego ukryć

A młodzi wyglądają o wiele lepiej bez okularów

Ślub piękny jak zawsze

I chyba nie widziałem wcześniej u Ciebie żadnej pustynnej okolicy... To otoczenie studenckie/uniwersyteckie (nie wiem jak to się w grze nazywa w sumie

)? :3
Cytat:
Myślisz, że ledwo trzykilogramowy noworodek go zadowoli?
|
Padłem

Dzidziuś jest słodki
Zamieszkanie z Leną to był błąd... Teraz już tak łatwo nie wypuści syna z domu. Mam nadzieję, że Ava w końcu znajdzie jakiś sposób, żeby sobie z nią poradzić.
Liliana jest cudowna

Szkoda tylko, że cały czas musi pokonywać jakieś przeszkody... Nie dość, że musi zmagać się z przeszłością to jeszcze opuszczają ją bliscy

Lilka z Edkiem dobrze razem wyglądają, może on pomoże jej wyjść na prostą...
Teraz już wiem po kim nazwałaś te apartamenty ze swojego simblra

Ehhh, szkoda że z Edkiem (i resztą) nie wypaliło
04.02
Chyba po raz pierwszy jestem po stronie Błażeja

Co prawda jestem w innej sytuacji, bo wiem, że Dawid to dziecko Czarka no i niekoniecznie odpowiada mi ta jego porywczość, ale chodzi mi o to, że trzeba wiedzieć kiedy odpuścić... A okłamywanie dziecka przez jego całe życie nigdy nie wychodzi na dobre...
No ale zobaczymy jak to wszystko pójdzie, mam tylko nadzieję, że Domańscy nauczyli się czegoś na swoich błędach... Wyglądają razem na szczęśliwych
Oooo, czyżby nastąpiło zawieszenie broni? Ciekawe tylko na jak długo...

Najwidoczniej na krótko... I jeszcze Filip zachowuje się jak jakiś totalny idiota

I kolejne dziecko zostało bez rodzica

Boję się tylko, że Lena nastawi małego przeciwko własnej matce, to byłaby już kompletna tragedia

Oby ta rozłąka nie potrwała za długo, może w końcu Filip się opamięta...
Ale smutno u tej Liliany

Ale to chyba dobrze, że Lucek w końcu się pojawił. Takie sprawy trzeba do końca rozwiązać, dla własnego spokoju.
Coooo?!

Takiego obrotu spraw kompletnie się nie spodziewałem. Chociaż nie jestem pewien czy to dobre rozwiązanie, dwa razy do tej samej rzeki się podobno nie wchodzi... I jeszcze ta praca, za dużo tajemnic od samego początku. Z tego wszystkiego będą tylko same problemy

Ehhh, ledwo się zeszli i znowu muszą się rozstać
18.02
Gratulacje! I kolejnych 5000 postów
Kiedy w końcu Franek przestanie być takim cholernym egoistą? Ma w nosie córkę, marzenia i przyszłość jego dziewczyny, obchodzi go wyłącznie własna przyjemność

Przynajmniej dostał za swoje, zresztą nawet gdyby wyszedł za Adę to nie sądzę, że ten związek przetrwałby jakoś specjalnie długo...
Ale przynajmniej u Oli jest dobrze

Chociaż
Józia już znam i nie wygląda na to, że ten związek skończy się happy endem

Niemniej jednak wyglądają razem bardzo ładnie

No jak widzę, wszystko się zgadza

Ale mimo wszystko, Józio się nie popisał tym razem...
Piotruś nie daje sobie wyprać mózgu

I bardzo dobrze!

Nie mogę oderwać wzroku od
spodni Filipa, nie wiem czy patrzeć na te
buty jak z lat 70 czy na jego goły tyłek

No w każdym razie mam nadzieję, że w końcu się opamięta, skontaktuje z Avą i najlepiej wyniesie od matki.
Dobrze jest w końcu zobaczyć Avę chociaż odrobinę bardziej szczęśliwą. A Piotrusiowi z pewnością byłoby lepiej z mamą.
This more like:
Ava powinna w ogóle nie rozmawiać z teściową i dawać się wciągać w kolejne kłótnie. Nie może sobie pozwolić odebrać dziecka przez jakąś starą jędzę

No i oczywiście to właśnie dziecko na tym wszystkim najbardziej cierpi...
Smutne to wszystko
Luckowi wyjątkowo słabo przychodzi dopasowanie zachowania do sytuacji

W ogóle nie podoba mi się, że Liliana chce w to wszystko dalej brnąć... Nie wierzę, że Lucek zmieni pracę...

Trochę niepokoi mnie, że Lucjusz może tak łatwo wpływać na żonę (albo, że ona tak łatwo mu ulega). Wystarczy, że trochę posprząta a ona już o wszystkim zapomina.
Mam złe przeczucia...