Urodzinowy odcinek

Właśnie powinnam spać od co najmniej godziny, ale wytrwale na niego czekałam

Józiooooo

On to jest kochany

Z resztą ja tak mówią o co drugim (a prawdopodobnie nawet i częściej) simie. Ale zachował się świetnie. Ola ma mega szczęście, mając takiego faceta. Ach te obawy Oli

Szkoda, że nic się nie zmienia w jej podejściu do Maleństwa. Ej nie no, Józio to mój idol

Nawet oświadczył się porządnie, klękając

Chociaż nie wyobrażam sobie co by było, gdyby Aleksandra nie przyjęła oświadczyn xD I śluuuuub! Uwielbiam śluby!
Cytat:
Napisał Liv
4. - Bartek Marks i Oliwka Burk.
|
Bruno

Btw, miło, że dobrał koszulę pod kolor sukienki Oliwki
Haha, cała familia Stanków! Brakowało jedynie najmłodszych Sówek :> No i Angelika Terryl jest śliczna! A sam ślub uroczy sam w sobie
No i jest Młody! Uwielbiam to zdjęcie jak Józio bawi się z synem w samolocika

Ola wygląda na wyczerpaną. Zwłaszcza w tych spiętych włosach... No, można było się spodziewać, że Elinora przybędzie z dobrą radą! Pamiętam jak to Franek kontaktował się z nią z prośbą o opiekę nad Olą

Eeej, nie pomyślałam o tym, że Jonatana można nazywać po prostu Natanem

Zawsze pierwsze nasuwa mi się Johnny albo Jontek
Cytat:
Napisał Aleksandra
- Och, ciociu, bycie matką to jakaś kara za wszystkie moje grzechy, słowo daję - wyznała dziewczyna.
|
Przyjaciółki w akademiku zawsze spoko

Twoi simowie coś już o tym wiedzą

A jak Natanek zacznie biegać po domu to będzie jeszcze większy harmider! Teraz przynajmniej jest w jednym miejscu, a jak zacznie biegać to dopiero zacznie się zabawa
Oł noł, biedni młodzi Stankowie
Ava i te jej podejrzenia xD Całe szczęście, że nie zarzuciła od razu Filipowi zdrady

No i Piotruuuuś

To taki uroczy szkrab

Jestem wielką fanką urody Avy *-* To po prostu cudowna simka! Oj Filip, Filip

Najpierw słodzisz, obiecujesz, mówisz, że kochasz, że jest tą jedyną, a zaraz potem dzwonisz do mamusi. No błagaaaam
Ooo, nie spodziewałam się, że Ava tak szybko zmieni zdanie i od razu wróci do męża

No, ale to dobrze. Któreś z nich w końcu musiało przełamać tą barierę i rozpocząć "rewolucję"! Haha, no i jest kłótnia z mamusią

Lenie przyda się takie otrzeźwienie, no bo w gruncie rzeczy, to przecież fajna simka. Tyle, że ze smutną historią, straciła ukochanego i przez tyle lat była sama jedynie z synkiem. Może teraz ogarnie się trochę

Ohoho, Filip bohaterem xd
Takie zakończenia to ja lubię! Szkoda tylko, że u Marksów nie było jeszcze maluszka po tych wszystkich perypetiach, no ale nie można mieć wszystkiego xD Sesja Leny jest mega! Taka urocza z niej staruszka Xd Na ostatnich zdjęciach Ava BARDZO wygląda na panią psycholog. Nie wiem dlaczego, jakoś tak po prostu
Nareszcie będzie mała panna Seppi! Haha, fakt, Lilka sama kiedyś myślała o dziecku, tylko nie mogła znaleźć kandydata. Mówi, ma xD Aczkolwiek nie dziwię się jej obawom

Lucek bywa nieprzewidywalny! Kurczę, Nastka babcią

W sumie fajna myśl! A tak w ogóle co tam u Marcyśki? Ma jakiegoś kawalera na oku?

Powiadasz, że Lidka będzie się kolegować z Artkiem? Ale czad
O raaany, ta rozmowa przez telefon z Luckiem musiała być dołująca. W sumie to chyba dobrze, że Lilka od razu powiedziała mu o ciąży. Wszak zawsze mógł się rozłączyć przed usłyszeniem dobrej nowiny
Ach ten Lucek, ten to ma wyczucie czasu xd No i ta pogaducha z brzuchem
No i jest i Lidka

Haha, no i to zamieszanie z rejestracją dziecka, o którejś kiedyś pisałaś xD Mam nadzieję, że już niedługo przeczytamy jak Lucek będzie się usprawiedliwiał!
Sto lat dla Nieznanowa raz jeszcze