View Single Post
stare 07.05.2017, 22:32   #57
bvsiv

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co Cię najbardziej denerwuje w TS3?

Dziwnie się czuję pisząc teraz, ale muszę, bo niektóre rzeczy mnie okropnie denerwują...
Przede wszystkim bugi, agi, błędy zapisu, wyłączanie się w najmniej odpowiednim momencie, do niedawna miałam problem z tym, że moi simowie nie docierali na studia - pojawiało się miasto, mogłam stworzyć rodzinę, wybrać lub wprowaddić do domu, ale ci, których wysłałam, znikali. Ogólnie SŻ ma pełno błędów, każdy napotkany student jest bardzo głodny, podczas wykładów w klubie simowie siedzą gdzie indziej, robią notatki... ale podium puste, profesor stoi sobie gdzieś indziej i wykłada do krzeseł i stołów.
No i nie mogę znieść tego soku... przecież to gra dla użytkowników powyżej 12. roku życia, chyba można napisać, że to alkohol.
Mało interakcji, nierealne zachowania, wampiry nie mogą atakować, mimo, że Kariera wprowadza wiele fajnych, nowych profesji, wciąż denerwuje mnie brak karier jak np. model, prawnik, albo strażak czy mechanik. W dodatku sim pracujący w wojsku nie jest narażony na śmierć, co było by ciekawe. No i oczywiście - za kilka simowych minut sim się zsika - ale zamiast iść do toalety musi najpierw zastanowić się nad sensem życia.
I TAK MIMO WSZYSTKO UWIELBIAM TĘ GRĘ XDDD
bvsiv jest offline   Odpowiedź z Cytatem