Cytat:
Napisał Dimond
Czy sprawdzałaś może jak duże są screeny robione w grze? Ewentualnie, czy video nagrane za jej pomocą dają się odtworzyć (w oryginale, po przekroczeniu 4GB na bezkompresyjnych ustawieniach, plik ulegał uszkodzeniu)?
|
Nie sprawdzałem, bo przeinstalowałem The Sims 1 (chciałem przerzucić okolicę z mojej starej gry) i... Gra przestała działać. Totalnie. Uruchamia się, ładuje i potem hyc pulpit. Przeinstalowałem kilka razy i nadal to samo. Gra niegrywalna. A szkoda. Podobno cała masa ludzi ma problem z jedynką, ale u nich z kolei w ogóle się nie uruchamia.
A co do The Sims 2 to u mnie generalnie działa, ale slider do wygładzania krawędzi jest nieco wonky, działa dopiero po restarcie gry. Też CEP i Scriptorium nie chcą już się instalować, trzeba je manualnie dodawać. Widziałem na forum EA, że bardzo dużo ludzi ma crashe i inne problemy techniczne.
Napisałem na forum EA o tym, że mi simsy 1 nie chodzą. Usunęli mój temat, więc się wkurzyłem i robię refund gry. Nie opłaca się kupować skoro nie działa jak trzeba, a musimy pamiętać że EA pozwala na zwrot gry tylko w ciągu 24h od zakupu. Potem trzeba się zdać na ich łaskę. Poczekam z miesiąc lub dwa i jak się temat poprawi to kupię ponownie na Steamie jak stanieje.
EDIT: Rainbow - to chyba są ciuchy z The Sims 1 Complete Collection. Ja też je mam w swojej starej grze. xD