Cytat:
Napisał Caesum
Wg Gry-Online.pl EA Games zdecydowało się na stworzenie tzw. inicjatywy The Sims Universe, wg której developerzy skupią się na kontynuacji wsparcia i dodawania nowej zawartości do The Sims 4, produkcji Project Rene oraz spin-offa The Sims Project Stories, a także odświeżeniu MySims.
|
Zastanawia mnie, jak długo jeszcze EA zamierza doić kasę z TS4. Czy dożyję tego momentu? O Project Stories nie słyszałam do tej pory, ale wyszukałam sobie i to wygląda jak gra dla dzieci...

Z tych wszystkich rzeczy jakiekolwiek nadzieje pokładam jeszcze w Project Rene. Niewielkie nadzieje, ale jestem ciekawa, co z tym zrobią.
Cytat:
Napisał Caesum
Trochę szkoda, ponieważ miałem nadzieję, że dostaniemy nowe simsy z otwartym światem. A wy co o tym myślicie?
|
Mnie to w sumie zwisa, o czym gdzieś już pisałam - TS4 tak zawiodło, że spadło moje zainteresowanie kolejną częścią. Po prostu trudno mi wierzyć, że mogłyby powstać nowe simsy, które by mi się spodobały. Myślę, że TS2 i TS3 wystarczą do zapewnienia mi rozrywki na całe życie, do tego niedawno zaczęłam odkrywać TS1, więc tak jakby mam nową grę.
Cytat:
Napisał shan
Według mnie, jak dotąd najlepiej pod względem detali najwyżej jest TS2.
Szczegółowość obiektów, mebli, oraz precyzja przyćmiewa kolejne części, jedyne co czego mi brakowało w dwójce to równoległe starzenie się całego otoczenia.
|
Jakiś czas temu powstał
mod Story Progression dla The Sims 2! Nadal jest to beta, ale działa naprawdę dobrze! Alternatywnie zawsze można postarzać simów z innych rodzin za pomocą kodów lub prostszego
moda od Simlogical.

Myślę, że to niezłe rozwiązania.