View Single Post
stare 15.02.2025, 11:14   #20
Diana
Moderator

Reputacja: 46
Domyślnie Odp: Project Rene - czyli The Sims w wersji online

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
Wg Gry-Online.pl EA Games zdecydowało się na stworzenie tzw. inicjatywy The Sims Universe, wg której developerzy skupią się na kontynuacji wsparcia i dodawania nowej zawartości do The Sims 4, produkcji Project Rene oraz spin-offa The Sims Project Stories, a także odświeżeniu MySims.
Zastanawia mnie, jak długo jeszcze EA zamierza doić kasę z TS4. Czy dożyję tego momentu? O Project Stories nie słyszałam do tej pory, ale wyszukałam sobie i to wygląda jak gra dla dzieci... Z tych wszystkich rzeczy jakiekolwiek nadzieje pokładam jeszcze w Project Rene. Niewielkie nadzieje, ale jestem ciekawa, co z tym zrobią.

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
Trochę szkoda, ponieważ miałem nadzieję, że dostaniemy nowe simsy z otwartym światem. A wy co o tym myślicie?
Mnie to w sumie zwisa, o czym gdzieś już pisałam - TS4 tak zawiodło, że spadło moje zainteresowanie kolejną częścią. Po prostu trudno mi wierzyć, że mogłyby powstać nowe simsy, które by mi się spodobały. Myślę, że TS2 i TS3 wystarczą do zapewnienia mi rozrywki na całe życie, do tego niedawno zaczęłam odkrywać TS1, więc tak jakby mam nową grę.

Cytat:
Napisał shan Zobacz post
Według mnie, jak dotąd najlepiej pod względem detali najwyżej jest TS2.
Szczegółowość obiektów, mebli, oraz precyzja przyćmiewa kolejne części, jedyne co czego mi brakowało w dwójce to równoległe starzenie się całego otoczenia.
Jakiś czas temu powstał mod Story Progression dla The Sims 2! Nadal jest to beta, ale działa naprawdę dobrze! Alternatywnie zawsze można postarzać simów z innych rodzin za pomocą kodów lub prostszego moda od Simlogical. Myślę, że to niezłe rozwiązania.

Ostatnio edytowane przez Diana : 15.02.2025 - 11:16
Diana jest offline   Odpowiedź z Cytatem