View Single Post
stare 17.02.2025, 17:58   #22
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51
Domyślnie Odp: Mery buduje domy

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Piękny domek! Gdybym grała w TS4, to już bym prosiła o udostępnienie Mery, tak właściwie to grasz w swoich domkach, czy raczej budujesz dla budowania? Ciekawa jestem, kto mógłby tu mieszkać.

Senkju, senkju!
Nawet jeśli byłyby prośby, to nie udostępniam domków bo są napchane CC i często sama nie wiem skąd co mam, a chciałabym dać credit odpowiednim twórcom, odesłać do odpowiednich linków, itd.
Buduję dla budowania. Zazwyczaj mam w głowie kto mógłby w danym miejscu mieszkać, ale wolę pozwolić mojej audiencji puścić wodze fantazji

Cytat:
Napisał Łezka Zobacz post
Cudny projekt! Urzekające otoczenie, znakomicie wkomponowana przystań i dobrze przemyślane zagospodarowanie terenu wokół domu. Wnętrze bardzo przyjemne, wszystko w podobnej, neutralnej (naturalnej) tonacji. Przyznam Ci się szczerze, że zaskoczyłaś mnie! Dzięki Twojej pracy zdałem sobie sprawę, że choć w mojej rozgrywce dominuje zachowawczość i pewien konserwatyzm, jeśli idzie o budowanie, to chciałbym wprowadzić tam simów, a najlepiej swoją własną rodzinę w prawdziwym życiu haha Dziękuję!

Dziękuję pięknie i cieszę się, że dostarczyłam swoim tworem inspiracji

Meryam jest offline   Odpowiedź z Cytatem