Mam ochotę napisać inną gwiazdową telenowelę ^_^
To zaczynam :>
Odcinek 1
"P jak Prawdziwa miłość" :lol: :lol:
- Kochanie, jeszcze szukasz pracy? - Mandy usłyszała głos swojej matki z kuchni.
- Tak, mamo. - Burknęła, zaglądając do jednej z gazet porozrzucanych na dywanie. Zamiast ogłoszenia, coś innego przykuło jej uwagę ..
Wróżka Gabriella Stonhenge
Znana wróżka zarobiła już ponad milion $imoleanów! Wszyscy ludzie, którzy się do niej zgłosili, zawsze przychodzili ponownie i prosząc o kolejną wróżbę, płacili dwa razy więcej, mówiąc "Twoja wróżba się sprawdziła!". Wróżka oznajmia w wywiadzie:
- Za zarobione pieniądze połowę oddam na akcje charytatywne, a resztę, żeby sprawić sobie większy lokal i na swoje życie.
Chcesz sam sprawdzić?
Zadzwoń! V--V
677-495-326
Mandy coś zaświtało w głowie. Zwykle nie wierzyła w takie rzeczy, ale to jest takie przekonujące .. nie, to bzdury, zmarnujesz pieniądze na telefon, mówił cichy głosik w jej głowie .. ale po chwili, zupełnie nieświadoma tego, co robi, chwyciła telefon i wykręciła numer. Po chwili tajemniczy, niski głos kobiecy powiedział wolno i wyraźnie:
- Witaj. Podaj mi imię, wiek i płeć.
- Mandy, za tydzień 20 lat, kobieta...
- Zadaj pytanie.
- Chciałabym wiedzieć, czy będę sławna, czy niedługo znajdę fajnego chłopaka i .. to wszystko.
- Proszę, poczekaj, muszę się skupić.
Zapadła chwila milczenia. Po chwili wróżka powiedziała:
a. Bedziesz slawna, niedlugo poznasz chlopaka, w ktorym sie zakochasz z wzajemnoscia.
b. Nie bedziesz slawna, ale znajdziesz chlopaka, ktory bedzie ci pomagal.
c. Wybacz, polaczenie zostanie przerwane.
Glosowac ;p wiem, ze glupie, ale chce mi sie pisac telenowele .. ^^
|