View Single Post
stare 02.08.2004, 14:31   #620
bloodwave
Guest

Domyślnie

a niech będzie B

to ja dalej pisze

dalsza cześć:

- Uhm.....a państwo czego tu?
- No jak czego? My z agencji! Masz kogoś wyrwać to dawaj!
- No złotko nie każ nam tu czekac bo ja ognisty rumak musze być pod ręką pieknego rycerza.......no ..............w każdym jest ukryte piękno...........klooo
Ona dalej stoi............myśli myśli........ojć to sie zle dla niej skonczy....
- No dobra chodz Cameron.....
- Jak mam niby isc idiotki ?? Masz mnie WYRWAĆ!?
- A no fakt...........................chalst (wyrwała Cameron łapiąc ją za włosy)...ojć.....hehe a jednak peruka
- Dawaj to ty *&#$!!
- Ej może byś tak nie klneła co? Jakbym miał pierscień to bym ci nakopał...a zasadniczo mam czym.......
Dziewczyna sie wzburzyła...miała już dosyć tej "nieco" dziwnej sytuacji....wciągła Cameron ubolewającą nad włosami....a raczej peruką do mieszkania i zatrzsneła drzwi.............a zapomniała by o doniczne........
Obie usiadły na kanapie.........i tak w milczeniu wgapiały się w ściane......
- Beznadziejnie pomalowałaś te ściany......
- One nie są pomalowane.......to surowa cegła...
-.........................
Dobra dalej siedzą.......
- Em.....ta pszczoła się chyba trose spóźnia...........
- No coś ty? Nie zauważyłam ...spóźnia sie jedyne 6 godzin......
- Dobra jak masz tak narzekać to lepiej nie odzywaj sie wcale.......
- Ha! Tak ? To może odrazu mnie zabij oszczędze ci tych katuszy!
- Z chęcią bym to zrobiła...ale czekam na tą pszczołe ........
Cameron podeszła do stołu i wzieła kuchenny nóż:
- Pewnie z chęcią byś zrobiła mi tak (dzgneła sie w brzuch) o patrz krwawie............uuuuuuuuu............teraz zapewne bys zrobiłą mi tak (wykręciła sobie reke)..................widzisz nie moge nią ruszać.......................o a teraz (ucieła sobie głowe) złapała tabliczke i napisała................"to teraz bym umarła a ty powinnać sie cieszyć"............................ryp i umarła...........
-eeee.............ja coś podobnego już gdzieś widziałam.........o nie............pszczoła może tu być lada moment.............a ona nie zyje !! buuuuuuuuu co ja mam zrobić...........
Zza okna słychać głosy:
Ej...............podlej nas.............więdniemy!

co ma zrobić kelly ?

az sama jestem zdziwiona.......ze potrafie wymyslic cos tak idiotycznego....... -_-
  Odpowiedź z Cytatem