Z mojej histy wynika , że będzie A.
"Czarny Smok" cz.3
Zobaczyła wścikłą matkę.
- MÓWIŁAM!!! O KTÓREJ GODZINIE WRÓCIŁAŚ DO DOMU???!!!!!
- spokojnie mamo! Nie wzięłam zegarka....
- NO WŁAŚNIE!!!! NIE WZIĘŁAŚ!!!!!!! OD DZISIAJ KONIC Z KIESZONKOWYMI!!!!!!- Angel przewróciła się na drugi bok i zacisnęła oczy. Gdy matka wyszła z pokoju wstała i przebrała się w coś "Świeżego". Weszła do kuchni i matka oświadczyła jej , że musi iść do sklepu po zakupy. Poszła i kupiła wszytko co jej zdaniem było potrzebne. Gdy wróciła do domu matka zajrzała do torby.... - Gdzie jest pieczywo?? - Sądze , że w sklepie....
- Jak to nie kupiłaś pieczywa??
- No... nie! zapomniałam! - Matka westchnęła , założyła beret - wychodzę po pieczywo!
- A ja do dzielnicy showbiznesu!
- Nie! czekasz , aż wrócę!!! - Matka zamknęła drzwi zabierając klucz.
- NIE!- Dobiegła do drzwi , ale było jusz za późno. usiadła pod drzwiami. W prawdzie mogłaby wyjść przez okno , ale... . Nagle zadzwonił telefon. Podniosła słuchawkę i usłyszała
- Jeśli zaprzestaniesz wizyt w dzielnicy showbiznesu stracisz swoje stanowisko!Nie pomożemy Tobie , póki ty nie pomożesz nam!
-Przepraszam bardzo!(ironia) To nie moja wina , że matka mi dziś nie pozwala! Pozatym powinniscie troszczyć się o swoje gwiazdy!!!
- Ja ylko miałam przekazać wiadaomość! - odpowiedziała Angel. Gdy jej matka wóciła Angel siedziała na kanapie z pudełkiem loów w dłoniach oglądając program TV-line. Przy ulicy Two moon w domu mody "Le Modge" będzie organizowany casting.Poszukujemy nowych twarzy . Zerwała się. Zobaczyła jeszcze kiedy.Dzisiaj o 17!!! O nie! To za.... 2 godz! - Mamo! Muszę tam iść!!!
A mama zgodziła się pod warunkiem...
B zgodziła się , ale....
C nie zgodziła się.
|