View Single Post
stare 05.08.2004, 11:05   #651
she
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Magi@Aug 5 2004, 11:54 AM
TWUJ OBECNY aV I W SYGNATURCE SIE JUŻ NIE WYŚWIETLA!
Sydy A
Sorki , ale jeaszcze raz zboczę z temetu. Wszystkim się wyświetla , chyba ci się cóś spitoczyło.

"Czarny Smok" od.5
- DOSTAŁAM SIĘ!!!!! - wrzasnęła. Wtym momencie do salonu weszła jej matka.
- Zamiast krzyczeć to sprzątaj! - Angel zajęła się sprzątaniem. Znów zadzwonił telefon. Odebrała jej matka. Po chwili weszła blada do pokoju.
- Co się stało?
- Muszę wyjść. Wrócę późno. Posprzątaj i zrób kolacje. Dalej masz wolne , jak chcesz wyjść wróć na 20.- Matka odpowiedziała smutnym głosem i wyszła z domu.
Angel zastanawiała się co się mogło stać. Posprzątała , naszykowała kolację i wstaiła do lodówki. Potem wezwała samohód do dzielnicy Showbiznesu. Tam miała się dowiedzieć co ma reklamować(z castingu). Na miejscu reżyser powiedział , że ma reklamować gabinet kosmetyczny "Lossing". Wizarzystka zrobiła jej makijarz. Weszła na plan i zapytała
- co mam mówić?
- nic. Zrobimy pani zdięcia , a potem zobaczymy co z tego wyniknie i jak pani wyjdzie.- Odparł reżyser. Gy skończyły się zdięcia nagrała następną piosenkę.
Wróciła do domu o 19 .48.
- Zdążyłam!- Wyjęła kolację z lodówki i podgrała. Gdy jej matka wróciła powiedziała:
Nie przejmuj , się mną wszystko dobrze. Widzę , że zrobiłaś kolację! - Usiadły przy stole i zjadły.
- Otóż moja koleżanka jest w szpitalu , to Ciebie nie dotyczy.- Matka powiedziała.
- Juro też mnie nie będzie , zrób to co zwykle!(posprzątaj!) -Jusz matka powiedziała narmalnym stnowczym i rozkazującym tonem. Angel poszła do pokoju i słuchała swoich piosenek przez słuchawki. Weszła na czata i siedziała do późna. Poznała pewnego chłopaka , który mieszka w jej mieście.Był taki fajny i chciała się z nim spotkać , ale z drugiej strony się bała , bo go nie zna... na początek zapytała czy jutro tesz będzie. Miała jednego chłopaka w szkole... , zasnęła. Gdy się obudziła rano pobiegła do komputera sprawdzić czy ma wiadomość. Nie miała. Do śniadania całkiem o nim zapomniała.CDN
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.