"Czarny Smok" od.7
Przyjehcała do dzielnicy showbiznesu . Wysiadła z samochodu i zobaczyła.... Barley stojącą na środku trawnika , która coś mówiła o Angel. W okół niej stała grupka reporterów i zaciekawionych ludzi.
- Co ty robisz!!!!!???- Angel zwięła Barley za remię i odciągnęła na bok.
- NIe widzisz??!! Załatwiam ci dobrą Reputację!!
- Nie potrzebuję! Sama sobie poradzę!! - Barley urażona i smutna poszła w swoją stronę. Angel poszłą do fotogafa zapytać o zdięcia.
- Ależ , jak najbardziej! Zdięcia wspaniałe! Cz podpisze pani z nami umowę?- Fotograf zapytał. Dlaczego nie? Pomyślała.
- Tak. Poto przecież przyszłam na sesję , nie?- uznała , że to nie zabrzmiało zbyt dobrze , więc dodała- Mogę obejrzeć zdięcia? - Fotograf podał jej do ręki kopertę ze zdięciami. Obejrzała je i zauważyła , że wyszła na nich lepiej niż wygląda. Zaraz potem podpisała kontrakt z Firmą "Modge style" . W domu czekała na nią.... Barley.
- Chciałam cię przeprosić. Nie powonnam tego robić bez Twojej zgody. Patrz co przyniosłam.- Wyciągnęła w stronę Angel aparat fotograficzny.
- Ale co mam z nim zrobić?- Bała się , żę Barley będzie chcaiła zrobić jej sesję...
-Jak to co? Zrobię ci zdięcia i będę wszystkim pokazywać.
- Nie , na to się nie zgadzam.
- No co ty! Będzie fajnie.
CDN
|