U mnie tesh bylo kiedys cos dziwnego - mam wszystkie dodatki, więc w karzdej okolicy zrobiłam po jednej parceli. Wtedy........kiecy budoweałam okolice centrum i dzielnicy showbiznesu po prostu pojawily mi sie ,lozka, a jak je kupilam to potem zamieszkałam w dzielnicy showbiznesu a higiene im porprawialam myciem rak!!
2. kupiłam mojej simce normalne łóżko, kazałam jej się do niego położyć a ona stanęła na jego środku i nad jej głową pojawil sie dymak a w nim pisalo "missing animation" wiecie co to znaczy??
3. Mój sim poszedl kiedys do kibla, usiadl zaczal sr** czy szcz** i nagle z glebi klozetu slysze takie bulgotanie a potem taka woda turkusowa wylatuje,. zepchnela go z usiadki i on sie wywalil, mial ta piane we wlosach i zostawial takie smieszne slady na schodach i wszedzie gdzie poszedl.
4. Nie mylam sima przez 58 dni i mi zmarl z brudu!!
5. Kupilam moim simsom nową trampoline, kazałam im wypróbować, no to oki, stanela na niej........skoczyła i wskoczyła do kibla, normalnie glowe miala w kiblu i mi zniknela a potem wyszla z kibla za jakieś 12 godz.
5. Piata i ostatnia wiadomość very swieza: Zrobilam sobie dom w stylu ściaganym z internetu, a jak wlonczylam tryb życia to mi wsyzstko sie stalo niewidzialne a opni siadali w3 powietrzu , robili sobie kawe i widać bylo taylko filizanke.....
THX tym ktorzy dobrneli do konca moich nudnych opowiastek powiedzcie co o nich myslicie?? Wasze przeypadki są zaje*******
|