View Single Post
stare 14.08.2004, 20:28   #686
Cocaine
Guest

Domyślnie

Kaja zobaczyła na stoliku gazetę "twój simstyl" i zaczęła ją kartkować. W tej chwili na dwóch kołach podjechała karetka. wynieśli uśpioną Marylę na noszach i odjechali z piskiem opon do szpitala.
-Zdjęcia zawieszone!! Dopóki Maryla nie wyzdorwieje! - zawrzasnęła Klisza ucinając taśmę. Niestety, nie skasowała tego momentu!!
- Ale ja ją mogę zagrać!! - Krzyknęła zorzpaczona Kaja rzucając gazetę w dół na podłogę.
- Jesteś jeszcze niedoświadczona!! Zgłoś się jutro z twoimi bękratami na reklamę produktów firmy "SimTako". - powiedziała zdecydowanym głosem Blenda i wygoniła wszystkich ze studia. Kaja wzięła dzieci i Marcina po czym poszli do romantycznej restauracjii zjeść kolację. W tym momencie Kaja zobaczyła która godzina - dochodziła 11:58 a ona o 10:30 miała być w domu by pokazać siostrze i mamie gdzie mają wszystko. A tyeraz siedziały głodne i brudne nad łóżeczkiem Beatki i zmieniały jej pampersa.
- Ojej, Marcin już tak późno!! Przepraszam ale spieszę się, jutro mam sesję!! - powiedziała podwyższonym głosem Superstar i ucałowała go romantycznie w usta. Załadowała wózek, odwiozła Marcina i pojechała do domu. Dochodził z niego rześki krzyk Beaty. Al;e nie był to krzyk jaki wydaje podczas kąpieli. To był chory krzyk. Wzięła szybko Angelin ę i Maćka razem z fotelami do domu i wbiegła do niego jak armata.
- CAROLINE!!! Co tu się dzieje!!! - wrzasnęła widząc jak siostra podstawia córce już chyba ostatnią miskę w domu.
- Beatko!!- krzyknęła głośno!!- Jedziemy do szpoutala! Mamo!! Zaopiekuj się Angel i Maciusiem!! Wystarczy ich tylko przykryć! - powiedziała Kaja i wpakowała wymiotującą Krwią Beatkę do samochodu.
- Co ty jej zrobiłaś?? - cisnęła złowieszcze spojrzenie w siostrę.
- Nie wiem!! Tuż po waszym wyjściu zaczęła gorączkować, potem zaczeły się te wymioty!! - tłumaczyła się siostra niecierpliwie.
- jestes my na miejscu! - Krzyknęła głośno, wyciągnęła Beę i zaciągnęła ja na rękach na simizbę przyjęć. Położono ją, podłączono ją do odsysacza wymiocin by się nie zachłtysnęła a potem zaczo ją badać. No i w końcu Beacia trafiła na salę. Kaja pojechała do domu obiecując wpaść do nich tuż po zakończeniu zdjęć, po czym wpadła do samochodyu i resztę nocy spędziła podsypiając w jazccuzi. Dzieci dokładnie umyła, uczesała ich króciutkie włoski i ubrała je najładniej jak mogła. Blenda była zachwycona. OD razu wybrała ją z pośród tłumu innych kandydatek i kazała jej usiąść na ławce obok kilku matek z wózkami konkurencyjnych firm. I wtedy staa się rzecz niemal tragiczna........
Podciągnę się do kłamstwa i cholernej zbrodni: podkradnę komuś pomysł z ABC prosze mito wybvaczyć:
A: wózek Kai się przewróci i dzieci rozwalą slobie głowy
B: na plan wbiegnie paru ludzi z nożami i zabije dzieci na planie.
C: Blenda Klisza zemdleje i uderzy głową o schody przez co umrze.
  Odpowiedź z Cytatem