Nie wiem czy komu kolwiek spodoba się mój serial, ale mam nadzieje że tak. Więc zaczynam......
Pewnego dnia do jednego z małych miasteczek wprowadziła się pewna rodzina państwa Owal. Byli bardzo bogaci. Pani Weronika bardzo shludna osoba matka dwóch córek, to ona trzymała pieczęńć nad rodzin± jak ona powiedziała tak było. Pan Adam jej m±ż osoba raczej spokojna, pozwalał na wszystko córk± i żonie. Anita miała 15lat była ich córk±, miała czarne włosu i do¶ć rozrywkowy tryb życia, ale bardzo kochała grę na pianinie. Daria (również ich córka) miała czarne włosy i 11lat, mimo swojego wieku wcale nie lubiała zabawek, wolała dobr± ksi±żke i stopnie w szkole dlatego bardzo cięszko pracowała nad tym. To była ich cała rodzina. Zamieszkali oni w wielkim czarnym domu z basenem i wielkim ogrodem. Ich dom był umeblowany w bardzo drogie meble i obrazy nadznakomicznych malarzy.
Pewnego dnia (sobota) do domu państwa Owal zadzwonił telefon, odebrał Adam, po paru minutach rozmowy cały się rospromninił. Odłorzył słuchawke zwołał cał± rodzine i ogło¶ił.....Okazało się że dzwoniła agencja adopcyjna (ponieważ państwo Owal starali się o adopcje) żeby powiadomnić ich że czeka już na nich dziecko. Dokładnie dziewczynka. Wszyscy pojechali odebrać dziewczynke i dali jej na imnię Agata. Pan¶two Owal oddawna wiedzieli że ten telefon kiedys będzie więc Agatka miała przygotowany pokój. Tego samego wieczora Daria zasiadła za komputerem żeby się trochę pouczyć, Anita poszła grać na pianinie (miała przed sob± kariere muzyczn± chodziła nawet to specjalnej szkoły) a ojciec przysłuchiwał się grze jego córki, Agatka już spała w nowym ¶licznym łóżeczku, a pani Weronika robiła obiad dla rodziny. W pewnym momęcie Zapaliła się kuchenka, a alrm nie zadziałał..........
CDN.
|