View Single Post
stare 22.08.2004, 13:09   #6
Cocaine
Guest

Domyślnie

Kara kara92 czemu sie pode mnie podszywasz idiotko? To nie ja uwierzcie!!
odc.8
- Zagram w "pustyni i w simcity!!"- krzyczała podekscytowana Kaja do mężą.
- Naprawdę!!- nie wiesz nawet jak się cieszę!!- krzyczał Marcin. Po chwili wokół nich zebrał się spory tłumek osób z ulicy które to słuszały. Beatka szczęśliwa podskakiwała, Angelina spała dalej jak kamień w wózku a Caroline zaczęła płakać.
- Caroline, co jest>? - zaphytała niepewnie i ostrożnie Kaja.
- Obiecąłaś mamie że przerwiesz łańcuch tych wszystkich filmów i durnych teledysków. A etraz łamiesz tę obietnicęQ!!! - wykrzyczała jej prosto w twarz siostra.
- Uważaj bo ci karzę spakować manatki i się stąd wynosić!! To być może twoje ostatnie godziny w tym domu!- zezłościła się Kaja i uciekła do ogrodu. Po kilku godzinach Angel zaczęła nerwowo szukać matki. Marcin znalazł ją po kilku godzinach. Siedziała na łaqweczce ukrytej pomiędzy sosenkami i wyciętym żywopłotem.
- Mamusiu!! Czemu chcesz wyrzucić Beatkę z domu?- zapytała Angelina.
- Marcin....one żyją na nasz koszt. A żarcie dla nich, ;pampersy dla beaty, ubrania dla obydwóch, woda za nie.....to kosztuje- odparła smętnie Kaja przytulając córkę.
- Ale jesteśmy przecież bogaci.....- powiedział MArcin.
- Widzę że nic nie rozumiesz. Później ci opowiem. - powiedziała Kaja. Nim ojciec z córeczką wrócili do domu Kaja już spała. Zanim się obudzili już jej nie było - kręciła film. Po cłaym dniu męki i płaczów wróciła do domu.
- Caroline.....Ja nie mogę was dłużej utrzymywać. Wynajęłam wam mieszkanie. Beatka nie śpi po nocach tylko się bawi.Tak nie może być. Odwiozę waa. - powiedziala kaja i wpakowała ich walizki do samochodu. Po powrocie usiadła na kanapie i wybuchnęła płaczem.
- Kaja, co z tobą??
- Nic.......Marcin.......ja jestem narkomanką.

LINKA SUPER HISTOPRIA PLIZZZ PISZ DALEJ
  Odpowiedź z Cytatem