Cytat:
Originally posted by KiTiKeT@Aug 24 2004, 06:51 PM
ja bym sie na waszym miejscu tak nie cieszyla i nie nastawiala bo **** wie czy to w ogole wypali admin za kazdym razem mnie splawia ;/ fajna organizacja forum nie ma co ;/ jak nie dostane osobnego dzialu to przykro mi ale nie ruszte tego bo nie bede pracowac w balaganie ;/ a tak w ogole moze by ktos sie ruszyl i mi pomog co? pogadajcie z adminami o osobne forum na serial bo qrde mac sorry ale jak admini nie spelnia moich oczekiwan to znikne stad tak szybko jak sie pojawilam pozostawiajac wam jedynie nieziszczone pomysly, w tym momecie apeluje do adminow z prosba o osobny dzial na serial!!!!
|
KiTiKeT
Wydaje mi się, że troszkę przesadzasz. Jak dotąd to nie zaproponowałaś nic konkretnego poza dość chaotycznym opisem tego - bardzo ciekawego - pomysłu. Push również przekazał nam wszystkim Twoją propozycję.
Ale dalej nie mamy pojęcia jak to sobie naprawdę wyobrażasz, może ustalcie w końcu jak to ma działać, ile ma być osób, jak to wszystko ma się dokładnie odbywać, znajdzcie duży i wytrzymały serwer na zdjęcia które, jak mówisz, odegrają tu główną rolę.
Ustalcie zasady, kolejność i osoby które będą za to odpowiedzialne, zaproponujcie coś konkretnego a nie tylko żądanie osobnego działu, bo jak na razie, to niestety nie mamy podstaw, żeby taki dział założyć.
Pozdrawiam