wiesz ja jak powiedzialam nie chce zasmiecac wam forum, bo nie jestem pewna czy to rzeczywiscie wypali, chcialam sprobowac, a takie ogolne zasady utra sie podczas prowadzenie tego wszystkiego i nie pier*** mi szanowna Vego ze to bylo chaotyczne i ze nie zaproponowalam nic konkretnego bo ja setki razy opisywalam jak to ma wszystko wygladac i powiedzialam jasno i wyraznie ze wiecej tlumaczyc nie bede jak nie rozumiecie to juz wasz problem (moderatorow i adminow) bo reszta rozumie! a taki dzial mozna zalozyc w kazdej chwili [chyba ze Ci ubedzie w zasadach, albo w honorze (?) bo jestem nowa (?) bo wymagam zbyt wiele (?!)] qrde mac ludzie jestem moderatorem (moze nieglugo adminem) na znacznie powazniejszym forum, wiec moze nie wciskajcie mi takiej sciemy? oka? jak wam sie nie bedzie podobac to se skasujecie qrde...ja tylko slysze jakies dasy bo to bo tamto....jezu moze odrazu powiedzcie ze wam sie nie podoba i mnie wypie*** z forum co? tak bylo by dla was najlatwiej. A o obrazki sie nie martw oka? to juz moja sprawa....jesli podjelam sie organizacji to Ty juz nie powinnas nosa wsciubiac w takie rzeczy, Ty masz tylko na efekty czekac i spelnic moja prosbe, a jak nie to sorry wielkie nie bede sie prosic, ja wam chcialam tylko zorganizowac rozrywke, nie chcecie to nie wasza sprawa....
|