Temat: telenowela ;]
View Single Post
stare 25.08.2004, 20:36   #41
KiTiKeT
Guest

Domyślnie

wiesz mila jestes jak by nie patrzec...ja prosze o tak nie wiele a tyle jest tutaj problemu z tym, jestesm wq bo tutaj organizacja jest do dupy, bo zeby cos dostac to trzeba sie prosic nie wiem ile razy, wiesz dostalas opis? wiec powiedz mi ktroej czesci nie zrozumialas? a i nie wypowiadaj sie ze 'wszystkich' powiedz lepiej odrazu ze Ty nie widzialas a nie ze wszystcy...oki? mowisz ze ja jestem nie powazna? a tym czasem Ty wszystko przekrecasz tak zeby Tobie pasowalo? no powaga...

ale moze juz z tym skonczymy, bo mamy byc powazni a to co sie wlasnie dzieje jest bez sensu....

chodzi poprostu a to ze ja pomysl wytoczylam tylko nie nie wiem jak chcieli by sie bawic inni (?) ja widze to tak ze kazdy by zglosil po jednym simie wprowadzil by go do wlasnorecznie wykonanego domu i wyslal save'a osobie ktora ma ochote robic screeny (zaznaczam ze bedzie taka tylko jedna) pozniej kazdy by pisal co ma robic jego sim i gdyby takich opisow uzbieralo sie troche to zamykamy odcinek robimy screeny i je wrzucamy, taki byl pomysl, ale widzisz jak nie wiesz czy wszystkim sie to podoba, moze reszta ma ochote bawic sie na inny zasadach, ja licze sie ze zdaniem innych dlatego caly czas czekam na opinie i pomysly, nie widze powodu dla ktore miala bym o wszyskim ja decydowac i pozniej wysluchiwac ze komus sie cos nie podoba...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.