wiec po 1 avatara dawno zmienialam, bo wrzucalam adres ze swojego serwera, jesli zmiany nie nastapily to przukro mi nie moja wina...acz zmienie to o ile mi sie uda...
po 2 jak narazie jeszcze nikogo tutaj nie obrazilam...
po 3 moje wypowiedzi sa calkiem wporzadku ja w nich nic zlego nie widze, a wydaje mi sie ze mialam prawo sie wkurzyc, bo widzisz na inych foruch nie spotykam az takich oporow
po 4 jestem moderatorem, na forum na ktorym obowiazuja inne zasady, tam mozesz mowic jak ci sie podoba i co ci sie podoba i nikt nie ma do nikogo pretensji, nikt nikogo tam nie upomina i nie wyrzuca, a jak cos chcesz wystarczy poprosic (ale moze to jest kwestia tego ze wszystcy wszystkich dobrze znaja)
po 5 ja na zorganizowanie sie caly czas czekam ale tak jak pisalam wyzej nie bede za nikogo podejmowac decyzji bo moze sie to komus nie spodobac
po 6 moze qrde mac juz skonczycie z wjazdami na mnie...wlasnie jedna taka rzecz ktora mi sie baardzo na tym forum nie podoba to to ze jak ktos cos powie i innym sie to nie spodoba to zaczynaja z wjazdami i nie skoncza dopuki nie napisze tego kazdy jeden user, ja pierdziele to jest powaga? dokladnie to samo co zaczelo dziac sie tutaj dzialo sie wczesniej w temacie o historii jenny i johna...no coz chyba ze dzieciom ktore tutaj pisza sie to podoba w takim razie sorry...
wiec jak dalej sobie wjezdzamy? czy moze skonczymy z tym i zaczniemy cos robic? a tak nawiasem co wam szkodzi jak zalozycie jeden dzial wiecej? qrde przeciez to mozna w kazdej chwili skasowac...ja was nie rozumiem ;/
|