Hmmm ... teraz bedzie spam jakich malo
Wiem wiem ... mam za dlugich poematow nie pisac ... i nie powinienem sie wypowiadac bo niby dlaczego ani Adminem ani Modem nie jestem ale ...
Skoro organizowalem (i nie tylko ja) cos na TYM Forum to moze powinienem ...
Dla mnie jako osoby hmm ... juz nieco doroslej ... jest to torche dziwne ... tak nagle wyjechalas z czyms takim ... ni z gruszki ni z pietruszki ... (sory ale nie chce mi sie wierzyc ze pisalas do wszystkich o tym co chcesz zorganizowac ... )
Wierz mi ze zorganizowanie calego takiego pomyslu nie jest tylko tym zeby zalozyc osobny dzial ... (wiem to z wlasnego doswiadczenia) wiedz ze jezeli juz cos takiego ma miec miejsce to trzeba zorganizowac to od podstaw po sam koniec ... nawet sobie nie zdajesz sprawy ile to wysilku kosztuje ... zeby poskromic te duszyczki tutaj na Forum

... I gwarantuje Ci ze i Justa i Vega nie mialy nic zlego na mysli mowiac ze chca poznac calosc ... (z tego wynika ze Ty masz tylko taki "zarys" tego co chcesz zrobic) a to bardzo nie dobrze ... (nawet sobie nie wyobrazasz ile mysmy czyli "Ja" "Moja Zona" "Justa" i 'Vega" musieli spedzic czasu zeby zorganizowac KONKURS) to byl bity miesiac czy nawet poltora miesiaca (Oh jakie to byly burze mozgo"f" trza bedzie powtorzyc)... a ty chcesz to wszystko zorganizowac w ciagu paru dni ... mowie Ci ze nie jest to takie proste ... a ze Administratorami i Moderatorami sa tu osoby dorosle ... to chca wiedziec na czym stoja ... To nie jest takie Hop siup z piz*** na firanke ....
Najlepiej przemysl to dokladnie, zorganizuj sie i potem wystap z prosba o to zeby cos takiego zrobic (oczywiscie w pelni opisujac to co chcesz zrobic)... narazie to ja widze ze jest to w wielkich powijakach .... a szkoda bo pomysl jest SUPER ... mi przynajmniej sie bardzo podoba .. ale do tego trzeba czasu

i cierpliwosci
No to chyba na tyle ... znowu Poemat mi wyszedl ... Nie wiem moze sie myle moze jestem glupi ale ja wlasnie to tak widze ...
Przemysl zanim cos bedziesz chciala zorganizowac ...

dobra rada
Pozdrawiam
zawsze zyczliwy :
Kr0n
P.s. A jezeli mi nie wierzysz ze to nie jest takie proste prosze przeczytaj caly ten temat od deski do deski :
KONKURS
I zastanow sie czy chcesz .. zobacz jakie tam odchodzili dziwne rzeczy .... ile bylo klotni i wogole ... A my (zn. Ja Justa Vega i Kr0nica) myslelismy ze wszystko bylo zapiete na ostatni guzik. Dlatego naprawde nie denerwuj sie na Adminow i Modow ze tak podchodza do nowych rzeczy na tym forum ... bo juz chyba sie troche sparzyli (zn Admini i Modzi)
To tyle Pa
Zreszta chyba ja to wszystko napisalem co moi poprzednicy ... Air Justa Vega ...
RESPECT 4 U