View Single Post
stare 30.08.2004, 16:13   #11
she
Guest

Domyślnie

(Właśnie słucham sobie "My hapy enthing" )
Zong B!
"czarny Smok" od.16
Angel Powiedziała do reżysera drżącym głosem ze złości
- Przepraszam , ale źle się czuję i nie mogę dzisiaj grać! - Przez chwile zastanowiła się nad tym co powiedziała i dodoała
- Wie pan co? Chyba mi przeszło! - Reżyser popatrzył na nią jak na idiotkę i krzyknął do wszystkich - Uwaga ! ustawić się na miejsca!... Gramy!- Parę dni później Angel postanowiła pójść do miasta na zakupy. PO udanym wypadzie do miasta wyszła z galerji i zobaczyła coś... niewyobrażalnego! W tym srebrnym samochodzie obok Nina z Davidem całowali się tak namiętnie....że Angel całkiem zapomniała gdzie miała iść i poco miałą iść i tylko ze łzami w oczaach patzyła na tą całą scenkę. David zauważył ją w lusterku od samochodu , ale Angel szybko uciekła do domu. Włączyłą muzyke w wierzy i skulona w kłębek słuchała piosenek. Spodziwała się , że wieczorem będą chciali się spotkać. Nagle Przyszedł jej do głowy świetny pomysł! Poszła do kuchni po noż i wymknęła się z domu. Poszła najpierw do Niny. Była sama w domu. Okno w sypialni było otwarte. Weszła bez problemu. Nina brała kąpiel z pianą(bardzo wysoką) i nie zauwałyła kiedy Angel weszła do łazienki. Była zajęta bawieniem się pianą . Angel stanęła nad nią i zaczęła topić przyciskając ją do dna wanny. Nina zaczęła wymachiwać nogami i rękami , ale po chwili jej głowa zaczęła się zanużać w miękkniej pianie. Gdy jej głowę całkiem zakryła piana Angel wyszła przez okno w Sypialni... CDN
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.