View Single Post
stare 30.08.2004, 17:38   #2
she
Guest

Domyślnie

B!
"Czarny Smok" od.17
Gdy wyszła z mieszkania pomyślała , że teraz będzie musiała zabić Davida. Byłabyto najgorsza rzecz , ale on mógłby zacząć coś podejrzewać. Spojrzała na woje czaene rękawiczki i przypomniała sobie jak dusiła Nine. Jedak nie miała tego poczucia winy , że zabiła człowieka. Zadzwonił dzwonek do drzwi Davida.
- Jeżeli przyszłąś robić mi awanture to możesz już sobie iść.
- NIe.. david chodzi oto że ja chciałam... - I w tym momencie wbiła mu nóż w... serce. No nie trafiła idealnie , ale zanim rodzice zdążyli wezwać pogotowie David się wykrawawił. Wcale nie zamierzała wyrzucać tego noża. Spojrzała na spływającą z niego krew i opłukała pod hydrantem. Matka zapytała:
- Kochanie gdzie byłaś?
- W dzielnicy SHow Biznesu.
Następnego dnia sensacją było morderstwo Davida oraz sławnej Niny! W szkole nie było lekcji , a zamiast tego żałoba. Angel Cała czerwona od płaczu wpadła do sali lekcyjney , ale zastała tylko nauczyciellkę.
- Wiem , że to musiał był dla Ciebie cios... - Zaczęła , ale Angel rzuciła jej się w ramiona. Gdy była w domu zrobiła to samo z matką. Gdy tylko weszła do pokoju właczyła muzykę zadaolona z siebie , ze tak świtnie zagrała i oszukaął 2 osoby.
Gdy wyszła na dwór ktoś zaatakował Angel od tyłu. Była to
A szpilka(kobieta z wbitą szpilką z ramie)
B koleżanka Niny.
C Lori Slanp.Dziewczyna aktora
  Odpowiedź z Cytatem