ja stawiam sydney na A
nowa telenowela pt. "MMM"
odc.1
Pewna 17 letnia rosjanka Kathy Ferguson ( jej ojciec jest angielcem) mieszkała długo na Rosji. Nagle pewnego dnia zobaczyła ogłoszenie o modelkach. Popatrzyła na siebie w lustrze: szczupła, ładne kruczoczarne włosy....chciała spróbować. Trzeba było jechać do Polski. Więc powiadomiła rodziców przy kolacji.
- Jadę do Polski spróbować swoich sił jako modelka - powiedziała.
- Nie pojedziesz nigdzie Kathy. - odparła matka rozchlapując leczo.
- Pojadę stara wyjadaczko. Zamkniojcie się moje życie. - odgryzła się Kathy i wyszła z domu. Wieczorem były czynne ostatnie najtańsze biura podróży. Kathy poszła do jednego z nich, zarezerwowała bilet autobusowy do Warszawy i wróciła do domu. Minęła matkę, posłała sobie, spakowała się. Wrzuciła ostatnie nasze polskie 250 zł do portfelika i zamknęła walizkę. Położyła się spać, a rano wstała o 6. Nabazgrała na kartce." wyjechałam do Polski nie szukajcie mnie mam bilet za dwa tygodnie". Kathy czuła się w polsce świetnie. Obeszła kilka agencjii. Zrobili jej pierwszą sesję. Wyszła na niej idealnie, jest fotogeniczna, szeptali. Była na jednym ze zdjęć wampem, wybrali ich 10. założyli jej portfolio. Dostała mieszkanie ale na razie było zajęte.
- Z kim będę mieszkać? - zapytała.
- Z Marilyn angielką,. - powiedzieli jej szybko i kazali sie wynosić do wlasnego domu. Kathy przespała się u ciotki, tam też się rozłożyła. Wyszła kolejnego dnia. Nagle ktoś ją zaatakował. Zkimne ręce przyłożył jej do szyi. Za chwilę nie czuła powietrza......... :ph34r:
|